Utolsó frissítés

2015.02.24.

Logisztikai partnerek

Weblap fordítás

Látogató számláló

0
2
2
0
6
0
1

Referenciáink

Széles választék, kiválló minőség és a versenyképes árak biztosítják számunkra, hogy számtalan kedves vásárlónk használja termékeinket.

Véleménye van termékeinkről? Szeretné ezt megosztani másokkal is? Írja le véleményét és mi megjelenítjük honlapunkon egy hivatkozással oldalára, ingyenes reklámhoz juthat csupán egy e-mail elküldésével. Sőt a véleményt leíró várásróink részt vehetnek nyereményjátékunkon is, amivel értékes nyereményekhez is juthatnak. A részletekért kattintson ide.

 

Kedves Péter!

Megérkezett a csomag. Nagyon aranyos a kis meglepetés takaró is. Köszönöm szépen!
Üdvözlettel : Tapoti Rita

 

Kedves Péter!
Megkaptam a nagy csomagot! :-)) Tökéletesen meg vagyok elégedve mindennel valószínű, hogy még fogok a jövőben rendelni, ha továbbra is engedélyezi az egy darab vásárlást! ;-)  Nagyon szépek a termékek, nagyon tetszik a lányomnak is!
Szép napot! Timi

Tisztelt Balog Úr!
A küldeményt megkaptam és minden a legnagyobb rendben van. Nagyon tetszik minden, mindenkinek nagyon köszönöm a munkáját. Az ősszel - szándékaim szerint - még jelentkezem.
Üdvözlettel: Dr. Veres Judit.

 

Tisztelt Balog Úr !
A termék ma rendben megérkezett - köszönöm !
Üdvözlettel: Déry Péter, Székesfehérvár

 

Tisztelt Balog Péter!
Előbb is köszönöm a segítséget, a fizetési mód megváltoztatásában. Máskor nem hagyom figyelmen kívül a fizetési lehetőségeket. Ma hozta a futár a gyönyörű krepp ágyneműket,és a lepedőt. Nincs mit mellé beszélni, ezek mind kiváló termékek amit önök forgalmaznak. Látom, fontos önöknek a minőség, a vevőkör és a kiszolgálás. És ez az egésznek a titka. Boldog vagyok, hogy én is önök vevőkörébe tartozhatom. Csak ajánlani tudom önöket. Én meg hűséges vevőjük maradok. Ahol ilyen akciók, ingyenes kiszállítás minőségi árú, nem lehet ellenállni.  Máskor is legyen ilyen. Gratulálok önöknek.
Üdvözlettel : Fekete Ildikó


Kedves Balog úr !

 

Most érkeztünk haza Balatonföldvárról a Három Hattyú Hotelból és borzasztóan vágyom egy olyan terítőre, amilyet Önöktől vettek a napokban. Az anyaga gyönyörű mélyzöld és lepergős és a  rátett kisebb világos zöldben is nagyon illik egymáshoz. Érdeklődni szeretnék, hogy csinálnának nekem is az alábbi méretekben 1-1 db-t a hozzá tartozó világos díszterítővel együtt?
.............

Képzelje,  már 8 óra előtt 5 perccel meg is érkezett a csomagom. Nagyon köszönöm és gyönyörű! Minden jót Önöknek

üdvözlöm:Vitrainé


A paplan maximálisan megfelel a termékismertetőben leírtaknak! POZITÍVUMKÉNT kell említeni Balog úr segítőkészségét,türelmét, korrektségét, valamint az egész ügylet gyors lebonyolítását! Azóta több terméket is rendeltem a Kft-től,hasonló jókat írhatok a többi termékről is.
Győriné Kálmán Zsófia

 

Csúcsszuperek a paplanok!! Köszönöm szépen!!
Végh Edit

 

Nagyon jó meleg és kényelmes. Mindenkinek tudom ajánlani.
Beregszászi Zsuzsanna

 

Nagyon könnyű, meleg és puha! Kiváló minőség. Maximálisan elégedett vagyok, csak ajánlani tudom!
Medveczkiné Edit

 

Kiváló termék, tökéletes magyar áru! A céggel kapcsolatban csak dicsérően tudok nyilatkozni, mert pontosak, segítőkészek, gyorsak. Már másodszor vásárolok tőlük. Kiváló a csomagolás is, sértetlenül és villámgyorsan megérkezett postai úton a dobozba csomagolt paplan, párna és lepedők. Csak náluk fogok vásárolni a jövőben is. Kívánok nekik eredményes gazdálkodást és sok-sok vásárlót! Aki megbízható, minőségi magyar árut akar vásárolni, az csak ITT rendeljen!!! :-)
Kasztovszky Csaba Tamás

 

T. Cím!
Tegnapi napon átvettük a csomagokat, igazán szépek – köszönjük!
Üdvözlettel:  Ádám Sándor

 

Tisztelt Balog Péter!
Megkaptam a plédeket. Még a szín is olyan amilyet szerettem volna.
Köszönettel: Nagy Gábor

Elégedett vagyok a korábban rendelt termékekkel, köztük az ágyneműhuzattal is, de most furcsállom, miért nem mutatja a színválasztékot? Ugyanolyan színű ágyneműhuzatot nincs kedvem rendelni.
Üdv. Magdolna

Másfél hónapja vásároltam (azóta használjuk) ezt a paplant. Tökéletesen elégedettek vagyunk vele: könnyű, mégis nagyon jó meleg, finoman öleli körbe a testet. Méretileg még akkor is bőven elég, ha a férjemmel és a kisfiammal hárman alszunk alatta. Ami még fontos lehet, hogy anyaga finom tapintású, de nem csúszkálós fajta és nem is bolyhosodik! Mindenkinek bátran ajánlom! Tökéletes terméket kaptam (Te+Én 4évszak paplan 200*220) gyors ügyintézéssel bonyolítva. A 4évszak paplan olyan jó vastag, meleg, hogy már március végén is csak az egyikkel takarózunk, mert bőven elég. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget!!!
Bolláné Ildikó

 

Mi rendszeresen vásárolunk a Kft-től,de minden tekintetben nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel és a kiszolgálással is! Állítom a legjobb ár-érték arány itt érhető el a vásárlóknak! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Szűcs Sándor

 

T.Gyártó!
A megrendelt termékeket a közölt időpontban megkaptam. Az általam rendelt áruk minőségével meg vagyok elégedve. Legközelebb is az önök áruházát fogom választani.Köszönöm.
Tisztelettel:Kutasi Erzsébet.

 

Már a második garnitúrát kaptam meg ,és biztosan rendelek még. Köszönöm.
Tóthné Pete DIána

 

Nagyon szuper termék! Én is a gyapjú paplanomat cseréltem le erre. Hosszas keresgélés után úgy gondolom megtaláltam a megfelelő takarót.
Mátyás Annamária

Én most kaptam karácsonyra egy iantiallergén garnitúrát. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Puha, meleg, kényelemes.
Deák Ildikó

-----------------------------------------

T. Cím!
Két évvel ezelőtt már vásároltam Önöktől. Nagyon voltam elégedve a termékekkel és a kiszolgálással is, ezért idén ismét Önöktől vettem paplant és ágynemű huzatot! Most sem ért csalódás, sőt! Az általam áhított mintájú huzat nem állt rendelkezésre, de Balog úr megígérte, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy ismét beszerezzék. Így is lett, és én örömmel vehettem át, és használom a tulipánmintás Anita ágynemű huzatot! A környezetemben mindenkinek ajánlani fogom Önöket, mert a kiváló termékeken kívül rendkívül készségesek, gyorsak, tisztességesek, kedvesek! Köszönöm!
Győri Tímea

 

T.Gyártó!
A megrendelt termékeket a közölt időpontban megkaptam. Az általam rendelt áruk minőségével meg vagyok elégedve. Legközelebb is az önök áruházát fogom választani.Köszönöm.
Tisztelettel:Kutasi Erzsébet.

 

Nagyon, nagyon, nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!! Már használjuk is.

Mesterházy Gábor

 

Kedves Csapat!
Köszönöm a küldeményt, rendben átvettük.
Üdvözlettel, Petrás Ede

 

Kedves Balog Péter!
Korábban, 3 évvel ezelőtt már rendeltem Önöktől termékeket.  Már akkor is nagyon elégedett voltam mind a minőséggel, mind a kiszolgálással, ezért idén nem volt kérdéses, hogy ismét Önöktől rendeljek paplant, lepedőt és ágyneműhuzatot.
A rendelés visszaigazolása gyorsan megérkezett, majd  pár nap múlva Ön felhívott telefonon, hogy sajnos az általam kiválasztott mintájú ágyneműgarnitúrához szükséges anyagból már csak nagyon kis mennyiség áll rendelkezésükre, egy egész garnitúra nem hozható ki belőle. Aztán még is lett, mert megígérte, hogy igyekszik beszerezni, és BESZEREZTE! Talán mondanom sem kell, hogy nagyon-nagyon örültem, de nemcsak az áhíott mintájú huzat miatt, hanem az Ön/Önök maximálisan ügyfélbarát, készséges hozzáállásuknak! Azt gondolom, a véleményemmel nem leszek egyedül, napjainkban még mindig nem olyan természetes ez a hozzáállás, mint amennyire az ember gondolná, hogy annak kellene lennie.
Úgy gondolom, az  Önök válalkozása  a vásárlókért vannak, függetlenül attól,hogy magánszemélyről van szó a kisebb vásárlásával, vagy vállalatról/intézményről a lényegesen magasabb nagyobb volumenű megrendelésével. A megérkezett termékek természetesen beváltották a hozzáfűzött reményeimet: a garnitúra mintáját egyenesen imádom, de az anyag minősége és a  cipzáras megoldás  is teljesen magával ragadott. Eddig mindig gombos megoldással készült huzatokat vásároltam, de mostantól csak ez a megoldás jöhet szóba: nem lóg ki sehol az ágynemű csücske, és jóval biztonságosam a cipp, mint a gombok! A téli paplant fázós édesanyám használja, imádja! A frottíros felületű gumis lepedőt szintén neki rendeltem, mivel idős és súlyos beteg, erre van szükséges. Ez a lepedő azon kívül, hogy bőrbarát megoldás, nem csúszkál, gyűrődik össze, míg a beteg forgolódik az ágyban. Mindent nagyon köszönök! Kellemes karácsonyt kívánok Önnek és minden munkatársának! Legyen nagyon eredményes, boldog új az  esztendejűk!
Üdvözlettel: Győri Tímea, Szentmártonkáta

 

Köszönettel megkaptam a rendelt csomagot.Nagyon megvagyok elégedve:) Áldott,Békés ünnepeket kívánok!
Némethné Éva
Kedves Péter!
Hibátlan, ügyfélbarát hozzáállásukkal és csodálatos termékükkel sikerült egy kisebb csodát tenniük. A rendelt paplan legalább 2 embert tett boldoggá, Nejemet, aki kapta ajándékba és engem, hogy sikerült neki egy olyan meglepetést adni, mely azóta minden este meleg öleléssel takarja.Kell több elismerés az első reggelnél, melyen ezt mondta: Nem lehetne visszabújni a meleg paplan alá? ~ : ) Azóta is ajánlom Önöket ismerőseimnek és barátaimnak is, mert megérdemlik.
Üdvözlettel: Fodor Ferenc

Kedves Hölgyem/Uram!

Köszönetemet szeretném kifejezni a rendelésemmel kapcsolatban. 2010. december 27-én rendeltem Önöktől 3 db párnát, amelyek kifogástalan állapotban és kivitelezéssel a tegnapi napon megérkeztek hozzám. Köszönöm a munkájukat! Egy elégedett vásárló!
Üdvözlettel, Palya Krisztina 2191. Bag

 

Kedves Péter!
Igen, időközben átvettem a csomagot a postán.  Állítólag kedden próbálták kézbesíteni, de az értesítőlevél tegnap este került "hirtelen" a postaládába. Mindegy, a lényeg, hogy az áru megérkezett, és első ránézésre is teljesen elégedett vagyok a minőséggel, a téli paplan a gyerekeimé lesz, szerintem imádni fogják.
Megelégedéssel és köszönettel: Sobesterné Anita
Kedves Napfény-Paplan!
Köszönjük, megkaptuk a paplanokat, elégedettek vagyunk velük.
Üdvözlettel: Tamási Eszter
Nagyon szépen köszönöm, a termékeket megkaptam.Nagyon elégedettek vagyok! Csak ajánlani tudom Önöket másoknak is!
Üdvözlettel:Nagy Attila Miskolc
"Köszönöm, a termék megérkezett és nagyon meg vagyok elégedve ezzel a paplannal is.
Üdvözlettel: Mercz Krisztina"
"Köszönöm a gyors vásárlást. A hétfőn leadott rendelést már szerda délelőtt megkaptam.
Köszönettel: Árvai György"

"Nagy örömömre szolgált, hogy az antiallergén garnitúrát én nyertem meg. Ezúton köszönöm Önöknek, hogy elindították ezt a játékot és lehetőséget adtak, hogy többet ne kelljen küszködnöm az alattomos kis poratkákkal. : )
Az eddig vásárolt termékeikkel maximálisan meg vagyok elégedve. Ezentúl is ajánlani fogom ismerőseimnek.
Köszönettel: Komjáti Anikó"

"Egyszerűen szuper. Álmomban sem reméltem hogy még a férjemnek is ennyire fog tetszeni ez a TE+ÉN duplapaplan. Hatalmas méretének köszönhetően kényelmes takarást biztosít mindkettőnk számára . Teljesen elégedett vagyok vele minden elképzelésemet felülmúlta!
Vinczéné Varró Orsolya"

"Megkaptam az ágyneműket! Maximálisan meg vagyok elégedve!
A huzat is nagyszerű,már sajnálom,hogy csak 1 garnitúrát rendeltem! Később jelentkezni fogok még,hogy valamilyen más mintával is rendeljek Önöktől!
A nagy párna külön meglepetés volt számomra,nem volt még ilyen nagy,de kényelmes,kellemes nagyon!
A paplan is habkönnyű,mégis körülölel,mesejó érzés.
Köszönök mindent, hálás vevőjük: Pálhalmi Vali"

"MEGKAPTAM A RENDELÉSEMET NAGYON MEG VAGYOK ELÉGEDVE VELE . ESTE KÜLDÖM AZ ÚJABB RENDELÉST. Az Antiallergén garnítúrával nagyon elégedett vagyok , meleg és kényelmes.
Máté Sándorné"

"Köszönöm, hogy úgy érezhetem, Önöknek fontos a vevő! Bár a terméket még ki sem próbáltuk, az Önök gesztusa és hozzáállása figyelemreméltó!
Üdvözlettel: Farkas Szabolcs"

"Köszönöm, a mai napon megkaptam a megrendelt terméket és nagyon meg vagyok elégedve, bár még nemtudok nagyon véleményt mondani róla, hiszen a mai napon próbálják még csak ki a gyerekeim, de küllemre nagyon szép és nagyon könnyű is. Köszönöm!
Üdvözlettel: Pallér Orsolya"

"Köszönettel megkaptuk a rendelt paplant Pehelypaplan (135x210) amivel maximálisan meg vagyunk elégedve. Mind a tartalma (100 % pehely, amiről tapintással is meg lehet győződni), mind a kivitelezés kifogástalan. Csak ajánlani tudom, elsősorban azoknak, akik szeretnek természetes anyagok között kellemes melegben aludni.
Köszönettel: Prohászka Viktor"

"Volt már az évek során többféle paplanunk, de ILYEN még soha! Egyszerűen fantasztikus!!! Másfél hónapja vásároltam a gyerekeimnek: mindenképpen tollmentes, antiallergén fajtát kerestem.
Itt aztán egy pillekönnyű, kályhameleg paplanra leltem, amit a gyerekeim imádnak (pedig ezelőtt évekig nem tudtuk rájuk tukmálni a meleg takarókat).
Megirigyeltem ezt a luxus kényelmet és most magamnak is rendelek egy ilyen CSODÁT, már alig várom, hogy meghozza a postás! Sosem hittem volna, hogy paplan és paplan között ilyen nagy különbség lehet!... Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne jól aludni, puha meleg fészekben!
Az antiallergén nagypárna használatban nem lapul össze laposra, mint a tollpárna, amit állandóan rázogatni kell... Könnyű, puha, nem izzad rá az ember! Pont ebből az anyagból rendeltem most kispárnát is, hogy teljes legyen a kényelmünk. Kiváló termék, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne jól aludni!
Köszönettel: Hne B. Éva"

"Osztom Hné B.Éva véleményét. Szintén az antiallergén paplanokból vásároltam. Mint a legtöbb nő én is fázós vagyok (a párom szerint nyáron 40 fokban is képes vagyok erre-kis túlzással). Most viszont télen 15 fokos hőmérsékleten saját meglepetésemre is teljesen jól érzem magam és nem 1 dunyhával, 2 pokróccal és zoknival. Hanem az antiallergén téli paplanommal. Az is jó pont,hogy sokszor akciós áron lehet hozzájutni.
K. Anikó"

"Ez a nagypárna puha, kényelmes és hatalmas méretű! Nagyon örülök neki, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kis Péter"

"Férjemnek vásároltam a pehelypaplant karácsonyra. Igaz már előbb megkapta. Nagyon örült neki. Nagyon jó minőségű terméket kaptunk. A kiszállításhoz való elcsomagolása is szépen megoldott volt. Nagyon szépen köszönjük. Kellemes Karácsonyt és Sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok Önöknek.
Tisztelettel: Pinczésné"

"Interneten találtam meg ezt a céget,és termékeit. Meleg paplant kerestem. Rendelés elött végigjártam a város boltjait. Teljes garnitúrát rendeltem. Nem bántam meg. Meleg, nagyméretű, puha párnát kaptam. Küllemre is szép. Az 55 ezer ft-os gyapjut cseréltem le.
H. Zoltán"

"A tollpárnát mindenkinek ajánlom. Nagyon kényelmes, puha, igazi pihenést biztoít.
Már négy félpárnát vásároltam a családnak. Egyik jobb, mint a másik. Csodálatos aludni rajtuk, nem úgy, mint a drága "műpárnákon". Mindenki meg van elégedve velük.
Skoda Ferenc"

"Nagyon szépen köszönöm a matracvédőt,már használjuk!
Klassz darab korrekt áron!
Harakály Józsefné"

"A paplanuk meghozta a várt kényelmet, puhaságot, és melegséget a téli hónapokra feleségem és magam részére. Köszönjük szépen! :)
Sipos György"

"Nagyon szépen köszönöm a víztaszító abroszokat, nagyon tetszenek. Külön köszönöm, hogy az abroszok az asztalom méretéhez készültek, mert így tényleg tökéletes. Az Önök webáruháza szerintem kiváló minősítést érdemel.
tisztelettel: Viczena Miklósné"

"A garnitúra fantasztikus, majd egy éve vásároltam, és még mindíg tömött, kályha meleg és mégsem izzad bele az ember. Ilyen vastag paplant még sosem sikerült találnom azelőtt és pihe-puha könnyű! Nagyon megérte! Köszönöm :)
Illésné Takács Tímea"

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. A paplan alatt elfér az egész család. Köszönjük! :-)
Loós Zita"

"Pár napja kaptuk meg az antiallergén paplan-párna garnitúrát (karácsonyi ajándékként) amit már használunk is. Köszönjük szépen nagyon megvagyok elégedve a termékkel. Korábban már sok jót olvastam-hallottam a termékekről, de míg nem próbája ki az ember nem tudja mit hagy ki. Egy élmény benne aludni. Megtartja a meleget, nem laposodik el a párna (ami koránnan mindig problémát okozott), kényelmes stb. Csak azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy próbálják ki!
Tisztelettel Pótáné!"

"Én 100%-os pehelypaplant rendeltem, kiváló minőségben, időben megkaptam. Nagyon elégedett vagyok ! A "CÉGET" csak ajánlani tudom mindenkinek, mert rend kivül korrekt, és az árak is jók!
Szűcs Sándor"

"Nagyon elégedettek vagyunk vele! Puha, könnyű paplan.
Kiss Istvánné"

"Nagyon elégedett vagyok a garnitura minöségével,szép és puha.Köszönöm!!!!!!
Kosztándi Rozália"

"Köszönettel megkaptam az új paplanom. Nagyon nagy megelégedéssel gondolok Önökre.
Üdvözlettel Vági"

"Kedves Péter!
Alighogy olvastam a levelét, már meg is hozták a küldeményt. Gyors átnézésre pontosan azt kaptam, amit kértem. Biztos vagyok benne, hogy a részletekben is az lesz. Köszönöm a munkájukat.
üdvözlettel: Prohászka Viktor"

"Megérkezett a csomag, az ágynemű nagyon szép.
Mivel már korábban is rendeltem Önöktől, az eddigi tapasztalatok alapján teljes a család teljes megelégedettségéről számolhatok be. A párnák kellemesen simák és rugalmasak, de nem löttyednek meg. A paplanok könnyűek és finom meleget tartanak. Köszönjük! További sikereket kívánok a cégnek.
Tisztelettel: Dr. Bárdos Józsefné"

"Gyorsan megérkezett az antiallergén ágynemű, pihekönnyű és nagyon kellemes tapintású. A matracvédő a fülek segítségével tökéletesen illeszkedik a matrachoz, nem mozdul el. Mégegyszer köszönöm!
Sereginé Roóz Andrea"

"Tegnap megérkeztek a kispárnák. Köszönjük szépen. Figyelmességét és kedvességét ezúton is köszönöm.
Tisztelettel: Dr. Bárdos Józsefné"

"Kedves Péter!
Köszönöm a fáradozását, közben megérkeztek a rendelt holmik, nagyon jók mind. :-)
Üdvözlettel: Szikora Tamás"

"Ma megkaptuk a megrendelt ágyvédőt és lepedőket. Köszönjük a rugalmas hozzáállást! Önnek és munkatársainak sikereket kívánok!
Köszönettelés tisztelettel: Baukó Ildikó"

"Megérkezett az ágynemű, köszönöm szépen! Igen, ez valódi pamut, ilyet szerettünk volna! És szerencsére még csak a jövő héten lesz a szülinap, amire ajándéknak szántuk! :-) Köszönöm a gyors és tisztességes intézkedést, ritkán találkozom ilyennel! További jó munkát kívánok!
Üdvözlettel: Tóth Mária"

"Köszönöm a gyors intézkedést, a lepedőket átvettem. Kiváló minőség!
Üdvözlettel: Huber Edit"

"Paplan és kispárnák rendben megérkeztek, nagyon szépek, és nagyon jó meleg.Köszönjük.
Üdvözlettel: Oravecz Tünde Nagykőrös"

"Megérkezett a csomag, nagyon meg vagyok elégedve, köszönöm a gyors intézést!
Tisztelettel: Tóth Péter"

"Jó napot Kivánok. Nagyon szépen Köszönöm az ágynemü megérkezett nagyon szép Nagyon Szépen Köszönöm.
Tiszteletel Niklai Andrea"


"A mai napon érkezett meg a csomag és mind két termékkel nagyon megvagyok elégedve!!!Köszönöm szépen a gyors kiszállítást!
Üdvözlettel: Pásztor Istvánné Debrecen"

"Tisztelt Balog Úr!
A csomag megérkezett, nagyon szépen köszönöm a gyorsaságot! A
termékekkel pedig nagyon meg vagyok elégedve. Még egyszer köszönöm.
Üdv: Tóth Szabolcs"

"Kívánok Kellemes Ünnepeket, Boldog Új Évet! Üdvözlettel egy elégedett vevőjük: Szűcs Sándor"

"Nagyon szépen köszönöm az anyagot, ma megérkezett,és szerencsére a megrendelőmnek is tetszik,máskor is rendelek önöktől Köszönöm
Tisztelettel Kotormán Zsuzsanna"

"A paplanokat megkaptam és bár nem fért be a fa alá- az idén szép pici fa van- azért nagy örömet szerzett! Köszönöm! Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!
Orsi"

"A csomag 23-án megérkezett, köszönjük szépen!
Engedje meg, hogy sikerekben gazdag új esztendőt kívánjak Önöknek!
Üdvözlettel: dr. Hajkó Enikő"

"Köszönettel megkaptuk az antiallergén ágynemű garnitúrát nagy jó puha kényelmes és meleg.
Bodó Sándorné"

"Kedves Balogh Péter Úr!
Köszönettel megkaptam a 6 db terítőt. További jó munkát kívánok
köszönetként küldöm a kedvenc sziporkámat: A boldogság titka a jó humor és a rossz memória.
Markó Istvánné"

"Kedves Péter !
Meghozták a csomagot. Nagyon szuper. Köszönöm !
Tisztelettel Pásztor Zoltán."

"A csomag ma - gondosan csomagolva - rendben megérkezett ! A termék kiváló - tökéletesen meg vagyok elégedve - a cégnek és Önnek köszönetemet fejezem ki. Egyben elnézést kérek, ha korábbi e-mail-jeimben türelmetlen voltam.
Üdvözlettel: Déry Péter, Székesfehérvár"

Kedves Péter !
A gigantikus méretű csomagot megkaptam és végre minden a helyére került.Minden darab kitűnő minőségű és esztétikus. Köszönöm a segítségét és természetesen ajánlani fogom Önöket. A vaterás körgumis matracvédő (120x200) értékelését én már megírtam, kérem, hogy Ön is tegye meg!Gratulálok a termékeikhez!
Üdvözlettel: Márkus István

Kedves Balog Péter!
Tegnap megérkezett a csomag köszönöm. Tényleg jobb lett volna a cipzár, mert a ritka gombolás miatt a paplan kicsit kikandikál. Az anyag viszont nagyon tetszik, egyszerű, de szép.
Üdvözlettel. Bartos Olga

Tisztelt Balog Úr !
Szinte már rendszeresen vásárolok önöktől, mivel nagyon elégedett vagyok a termékeikkel...
Sulákné Anka Katalin

Tisztelt Uram!
Köszönöm a telefonos segítséget, küldöm is a megrendelést! Tavaly rendeltem a 300-as téli paplant, és nagyon elégedett vagyok vele!!! Ilyen jó terméket még soha sem vásároltam,mindenben kitűnő minősítéssel értékelném!!! Nagyon megvagyok elégedve a telefonos,és email-os segítségükkel,kedvességükkel is, elismerésem minden kollégájuknak!Kívánok a jövöben is sok elégedett vásárlót!
Üdvözlettel: Udvardi Dóra

Kedves Balog Péter!
Nagyon szépen köszönöm levelét és a mai napon meg is érkezett a csomag! Először tartottam tőle, hogy személyes megtekintés nélkül milyen ágyneműt kapok, de mikor kibontottam a külső csomagolást, már a hajtogatott ágyneműn látszott, hogy a gondos és lelkiismeretes munka áll mögötte és minőségével sem lesz gond!
Köszönöm szépen a gyors és pontos kiszolgálást és maradok továbbiakban is hű vásárlójuk, illetve bátran fogom ajánlani termékeiket ismerőseimnek. További sikeres üzletet kívánok!
Tisztelettel: Csizmadia Levente


Utolsó frissítés: 2011.09.06.
Írja le Ön is a véleményét és megjelenítjük ezen a lapon...

Név
E-mail
Véleményem az Önök termékéről

Mivel termékeink palettája - az igények folyamatos változása és növekedése miatt - folyamatosan bővül, kérem, hogy iratkozzon föl hírlevelünkre, hogy ingyenesen első kézből tudjon értesülni az aktuális újdonságokról és termékeinkről, illetve az aktuális akcióinkról. Nem fogjuk naponta levelekkel bombázni, viszont szakmai cikkeket és hasznos tippeket és információkat adunk Önnek díjmentesen a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz és élethez.  Ne hagyja, hogy félrevezessék a textília világában! Ha nem kapott kellő segítséget az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő termék kiválasztásához...
Akkor ránk van szüksége! Mi segítünk! Hírlevél Hírlevél rendszerünk segítségével rengeteg kincset érő hasznos információhoz INGYENESEN hozzájuthat. K
érem, a feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét és én megküldjük Önnek cikk sorozatunkat, melyben az aktuális akciók mellett hasznos szakmai tippekkel és tanácsokkal tudjuk szolgálni Önt. Csak egy kattintásába kerül.

(Mi sem szeretjük a SPAMet! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról a hírlevélben található leiratkozás link segítségével.)


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen az adatok PONTOS kitöltésére!


 


© 2012 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

SEO Stats powered by MyPagerank.Net Pagerank ellenőrzés Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás