Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
2
2
3
0
3
8

Utolsó frissítés

2018.03.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Újdonságaink

Hosszas előkészületek és tervezések után MEGSZÜLETETT az antiallergén termékeink legfiatalabb tagja a

Napgyöngye Antiallergén Termékcsalád!

Borítása a 21. századi textilforradalomnak köszönhetően igazán különleges technológiával készült textília, mely igen puha, selymesen simogató érzést biztosít használójának, így minden igényt kielégít.
Töltete 100% holofilles, szilikonizált poliészter szál, mely a legmodernebb technológiával gyártott.  Megnövelt nedvesség áteresztő képesség mellett a közepesen vastag paplanok is kályhameleg érzettel rendelkeznek.
Egyedi a borítás és a töltet speciális kezelésének köszönhetően  antiallergén termék. A paplanok különleges hosszanti- és keresztirányú “kiskockás” levarrásai jelentősen megnövelik a termék simulékonyságát és komfortérzetét. A párnák levehető húzózáras borítása tovább növeli a termék kezelhetőségét és élettartamát.
Érzés ez a termék a nyugalom és a leki egyensúly érzetét ajándékozza használójának.
Kezelés Igazán hosszú élettartamú és tökéletes kényelemérzetet nyújtó  termék. Házilag 60° C-on mosható, vasalást nem igényel.

Ne habozzon tovább! Érezze és élvezze Ön is hálószobájában a Napgyöngye Antiallergén Termékcsaládunk tagjait BEVEZETŐ ÁRON!

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ...

A folyamatos innováció keretében és a vásárlói kéréseket figyelembe véve hosszas előkészületek után végre MEGÉRKEZETT a Sabata termékeink legfiatalabb tagja a

Sabata Comfort Termékcsalád!

Alapanyaga a 21. századi techonlógiát idéző utrahangos steppelésű igen puha, selymesen simogató érzést biztosító felső kelméből, PVC vízzáró alsó fimlrétegből és poliészter töltetből áll.
Egyedi érzést biztosít használójának, hiszen egyszerre nyújtja a kényelmi- és a  vízhatlan matracvédők jótékony hatásait. Így minden igényt kielégít.
Rögzítése egyszerű és elmozdulásmentes. A hagyományos sarokgumis felhelyezési mód mellett helyet kapott az elasztikus (rugalmas) anyagból készült körgumis, szoknyás megoldás is. Ennek az új vendéganyagnak köszönhetően a matracvédő szinte láthatatlanul védi az Ön matracát a szennyeződésektől.
Érzés a Sabata termékeinktől megszokott antiallergén és hiigénikus tulajdonsággal rendelkezik. Vízhatlan, de ugyankkor fordított irányban a vízpárákat átengedi, ezáltal a matracot "lélegezni" engedi.
Kezelés
Igazán hosszú élettartamú és tökéletes kényelemérzetet nyújtó  termék. Házilag 60° C-on mosható, vasalást nem igényel
.

Ne habozzon tovább! Érezze és élvezze Ön is hálószobájában a Sabata Comfort Termékcsaládunk tagjait BEVEZETŐ ÁRON!

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ...

Mivel termékeink palettája - az igények folyamatos változása és növekedése miatt - folyamatosan bővül, kérem, hogy iratkozzon föl hírlevelünkre, hogy ingyenesen első kézből tudjon értesülni az aktuális újdonságokról és termékeinkről, illetve az aktuális akcióinkról. Nem fogjuk naponta levelekkel bombázni, viszont szakmai cikkeket és hasznos tippeket és információkat adunk Önnek díjmentesen a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz és élethez.  Ne hagyja, hogy félrevezessék a textília világában! Ha nem kapott kellő segítséget az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő termék kiválasztásához...
Akkor ránk van szüksége! Mi segítünk! Hírlevél Hírlevél rendszerünk segítségével rengeteg kincset érő hasznos információhoz INGYENESEN hozzájuthat. K
érem, a feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét és én megküldjük Önnek cikk sorozatunkat, melyben az aktuális akciók mellett hasznos szakmai tippekkel és tanácsokkal tudjuk szolgálni Önt. Csak egy kattintásába kerül.

(Mi sem szeretjük a SPAMet! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról a hírlevélben található leiratkozás link segítségével.)


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen az adatok PONTOS kitöltésére!


 


© 2012 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

SEO Stats powered by MyPagerank.Net Pagerank ellenőrzés Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás
Honlap készítés