Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
3
3
4
7
5

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Erzsébet színes termékek

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Az Erzsébet termékcsalád mosható, szilikonizált, 100% poliészter töltettel készült paplanokat, párnákat és paplan-párna garnítúrákat foglalja magába, mely termékek borítóanyaga pamut-poliészter szálakból szőtt kelme. Ezen borító anyagösszetétele, hosszas kisérletek után, úgy került kialakításra, hogy a természetességet és a könnyen kezelhetőséget harmonikusan ötvözze, így Önnek minden tekintetben a legmagasabb komfortot nyújtsa. Nem okoz börirritációt, viszont tapintása selymesen sima. A borítóanyag igény szerint hófehér vagy színes; modern- vagy gyermekmintás lehet.
A termékek belső töltete poliészter szálakból rétegesen kötött, vattásított méretre gyártott lap, mely biztosítja a csomómentességet mosásuk után is.
A speciális többrétegű töltetnek köszönhetően igen jó a hőszigetelő képessége! A rendkívül magas szakítószilárdságnak is köszönhetö a termék hosszú élettartama. kezelhetösége egyszerű, házilag és iparilag egyaránt 40°C-on garantáltan csomósodásmentesen moshatók, függesztve szárítandók, vasalást nem igényelnek.
Használatuk során az alapanyag tulajdonságaiból adódóan maximálisan 6% méretváltozás előfordulhat.
Az Erzsébet ágyneműk lakossági és szállásadói felhasználásra kiválóan alkalmas termékek.
Termékeink körben vetexszalaggal esztétikusan szegettek.
Paplanjainkban a töltet elmozdulását speciális keretes varrógépen történt levarrással akadályozzuk meg.

Gyártócégként a normál méretű paplantól egészen a két személyes duplapaplanig mindenféle terméket megtalálhat.

Paplanjaink méret szerint lehetnek:
L paplan: 135x190 normál méretű,
XL paplan: l35x200 hosszított és
XXL paplan: l35x210 paplan, kifejezetten magas emberek számára.

Paplanjaink használat szerint:
TE+ÉN paplan: 200x220 dupla paplan párok számára,
4CHILD paplan: 90x135 paplan gyermekek számára és
4BABY paplan: 70x90 paplan kifejezetten csecsemők számára.
Töltet, azaz a paplan vastagatsága alapján megkülönböztetünk:
NYÁRI paplan:
vékony nyári töltetű paplan, meleg nyári éjszakákra
ŐSZI-TAVASZI paplan:
köztes töltetű paplan,
TÉLI paplan:
vastag, igazán meleg téli töltetű paplan, azoknak, akik az igazán melegben szeretnek aludni.

A mosható Erzsébet termékcsaládhoz tartoznak még a párnák is, melyek az Ön igényeinek és alvási szokásainak megfelelően méret szerint kis- (38x48), nagy- (68x88) és félpárnák (50x70) lehetnek. Gyermekeinknek kifejlesztett gyermekmintás 4CHILD (30x40) párnát ajánlunk, melyek barátságos színvilága igazán kellemessé teszi szeretteink alvását.
A termékpalettánk folyamatos bővülése miatt párnáink már kárósteppelt változatban is kaphatók, melyek töltete szerint lehetnek szivacs, illetve poliészter töltetűek.

Erzsébet garníturánkkal a teljes hálószobáját fel tudja szerelni, amely tartalmaz egy normál méretű köztes paplant, egy kis- és egy nagypárnát. Természetesen ajánlunk az Ön igényeinek megfelelően hosszított paplannal llátott garnítúrát is.

Meleg nyári napokon, nagy kánikula esetén az Erzsébet nyári takaró az igazán ideális választás az Ön számára, 135x200 méretben gyártjuk. Az alsó és felső pamut-poliészter borítás között fríz található, hosszanti és keresztirányban levarrt. Körben vetexszalaggal szegett.
Ezt a takarót Gyermekek számára is gyártjuk 90x135 méretben, igény szerint természetesen gyermekmintás borítással.
Gyermekünknek is meg kell adnunk mindent az egyészséges életükhöz. Gyermekek pihenéséhez szükséges kényelmet és harmóniát Erzsébet gyermek garnítúránk szolgálja, mely színvilága speciálisan a gyermek számára kifejlesztett. Garnítúránk nyári kivitelben is kapható, melyhez vékony nyári paplant adunk.

Házi kedvencünknek is meg kell teremteni az igazán barátságos és otthonos fekhelyet, ahová mindig szívesen vonulnak vissza.
Speciálisan kutyák és macskák számára kifejlesztett termékünk alapanyagának köszönhetően moshatók és töltetük többszöri mosás után sem csomósodik. Fedőrétegük egyszerű, sima felületű, amely nem áramosodik, és nem gyűjti a szőrt, így kefével is egyszerű a tisztántartásuk.

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Mivel termékeink palettája - az igények folyamatos változása és növekedése miatt - folyamatosan bővül, kérem, hogy iratkozzon föl hírlevelünkre, hogy ingyenesen első kézből tudjon értesülni az aktuális újdonságokról és termékeinkről, illetve az aktuális akcióinkról. Nem fogjuk naponta levelekkel bombázni, viszont szakmai cikkeket és hasznos tippeket és információkat adunk Önnek díjmentesen a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz és élethez.  Ne hagyja, hogy félrevezessék a textília világában! Ha nem kapott kellő segítséget az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő termék kiválasztásához...
Akkor ránk van szüksége! Mi segítünk! Hírlevél Hírlevél rendszerünk segítségével rengeteg kincset érő hasznos információhoz INGYENESEN hozzájuthat. K
érem, a feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét és én megküldjük Önnek cikk sorozatunkat, melyben az aktuális akciók mellett hasznos szakmai tippekkel és tanácsokkal tudjuk szolgálni Önt. Csak egy kattintásába kerül.

(Mi sem szeretjük a SPAMet! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról a hírlevélben található leiratkozás link segítségével.)


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen az adatok PONTOS kitöltésére!


 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés