Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
3
3
4
7
5

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Pille termékek

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Pille párna Pille paplan
Poliészter golyó

Új fejlesztésű termékcsaládunk a pille paplanok és pille párnák. Az új feljesztésű márkás alvószálból készült töltettel rendelkező termékcsalád, igazán kényelmes és nyugodt alvást biztosít Önnek!
Pille termékeink borítóanyaga - az antiallergén termékekéhez hasonlóan - 100% pamut, mely természetes növényi alapanyagból készült ezért bőrirritációt nem okoz. Tapintása igazán kellemes lány, szinte simogatja használóját! A különleges töltetnek köszönhetően a termékek 40 C°-os mosás után is megőrzik puhaságukat és csomómentességüket.
Ezen paplanok töltete kártolt poliészter, melynek elemi szálai rétegesen kötöttek és párhuzamosítottak. Így a legmodernebb technológiával előállított töltetek, megnövelt nedvességáteresztő képességgel rendelkeznek és a speciális kezelésnek köszönhetően atka stop termékek.
A speciális többrétegű töltetnek köszönhetően a paplanoknak igen jó a hőszigetelő képessége, ezért csak átmeneti (őszi-tavaszi) kivitelben gyártjuk! A termék körben velúrpánttal szegett, amely nemcsak exkluzív kivitelt, hanem élettartam növelést is kölcsönöz a termékeknek. A normál 135x190-es méretű takaró mellett a magasabb emberek a nyújtott 135x200-as méretű paplant is választhatják az egyedi igényeiknek megfelelően.
A pille párnák poliészter golyóval töltöttek, mely a pehely töltetű párnák kényelmét az antiallergén termékek jótékony hatásával egyesítik, így azok is élvezhetik a "pehely hatást" akik az állati eredetű töltetekre allegiásak. A szilikonszálas poliészter golyó, teljesen új fejlesztésű töltetanyag. A töltet elemi szálai egy speciális géppel golyószerűen göndörítettek és könnyedén elválnak egymástól, ezáltal - a pehelypárnákhoz hasonlóan - a párnát felrázva a párna visszanyeri eredeti alakját és puhaságát.
Vásárlóink és partnereink igényeinek és alvási szokásainak megfelelően méret szerint kis- (38x48), nagy- (68x88) és félpárnák (50x70) közül választhatnak vásárlóink.

Természetesen gyártócégként lehetőségünk van egyedi méretek elkészítésére, illetve egyedi igények kiszolgálására is, ebben az esetben kérem keressen meg minket elérhetőségeinken.

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Mivel termékeink palettája - az igények folyamatos változása és növekedése miatt - folyamatosan bővül, kérem, hogy iratkozzon föl hírlevelünkre, hogy ingyenesen első kézből tudjon értesülni az aktuális újdonságokról és termékeinkről, illetve az aktuális akcióinkról. Nem fogjuk naponta levelekkel bombázni, viszont szakmai cikkeket és hasznos tippeket és információkat adunk Önnek díjmentesen a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz és élethez.  Ne hagyja, hogy félrevezessék a textília világában! Ha nem kapott kellő segítséget az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő termék kiválasztásához...
Akkor ránk van szüksége! Mi segítünk! Hírlevél Hírlevél rendszerünk segítségével rengeteg kincset érő hasznos információhoz INGYENESEN hozzájuthat. K
érem, a feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét és én megküldjük Önnek cikk sorozatunkat, melyben az aktuális akciók mellett hasznos szakmai tippekkel és tanácsokkal tudjuk szolgálni Önt. Csak egy kattintásába kerül.

(Mi sem szeretjük a SPAMet! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról a hírlevélben található leiratkozás link segítségével.)


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen az adatok PONTOS kitöltésére!


 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés