Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
2
9
3
4
3

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Viszonteladói regisztráció

V I S Z O N T E L A D Ó K   F I G Y E L E M !

Újdonság! Viszonteladói regisztráció! Ha bármilyen paplan, párna, ágynemű, asztanemű, ágytakaró, matracvédő vagy egyéb lakástextil értékesítésével foglalkozik és az árubeszerzést kényelmesebben és nagykereskedelmi áron szeretné beszerezni, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha termékeink megtetszettek Önnek és felkeltették érdeklődését, lehetőség van nálunk viszonteladói regisztrációra, melyben az általunk gyártott és a webáruházunkban forgalmazott termékeinket nagykereskedelmi áron tudják megvásárolni.
Ez az online lakástextil nagykereskedelmi értékesítés teljesen egyedülálló szolgáltatás ezen kereskedelem területén hazánkban!

Felmerül a kérdés, hogyan zajlik ez?

http://nagyker.napfenypaplan.hu

címen webáruházat üzemeltetünk melyek nagykereskedelmi árakkal közvetlenül a viszonteladók kiszolgálását tűzte ki célul. Miután jogosultságot biztosítunk Önnek a webáruházunkba való belépéshez, ehez csak egy regisztrációra van szükség, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. Bejelentkezés után láthatóvá válnak termékeink és nagykereskedelmi áraink és onnan közvetlenül (az egyszerű online kosaras vásárlással) a termék megrendelhető.

Miért éri meg ez nekem?
Egyrészt, tudjuk, hogy mint vállalkozónak időből soha nincs elég, az on-line rendeléssel rengeteg időt lehet megtakarítani és természetesen teljesen kötetlen időbeosztásban (akár munkaidő után, otthon a karosszékben hátradőlve), kényelmesen intézheti megrendelését.
Széles termékskálánkkal és sokszínű kínálatunkkal folyamatosan egy rugalmas áru utánpótlást tudunk garantálni, természetesen a lehető legjobb piaci árakon.
Új áruk érkezéséről, aktuális és időszakos akcióinkról az elsők között értesülhet 1-2 havonta elküldött hírlevelünkön keresztül. Online vásárlóinkat időszakonként meglepjük különleges nagy kedvezményt biztosító akcióinkkal, amiket kizárólag regisztrált felhasználóink számára teszünk hozzáférhetővé.
A termékeinket a vásárlóink egyedi igénye és visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztjük, ezért könnyedén el tudja majd meglévő vevőkörét kápráztatni és újabb vevőket tud szerezni. A siker garantált!
Még ma küldje el adatait és győződjön meg Ön is hihetetlenül alacsony nagykereskedelmi árainkról és egy hosszútávú stabil és gyümölcsöző üzleti kapcsolat lehetőségről!
Jelentkezzen még ma! Vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján lévő kapcsolatfelvétel linkre kattintva!
Remélem hamarosan Önt is partnereink népes körében üdvözölhetjük!

Mi kell a regisztációhoz?
A kapcsolatfelvétel illetve a regisztráció természetesen Önre illetve cégére nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Ha megtetszett ajánlatunk és regisztrálni szeretne, kérem töltse ki az oldal alján lévő űrlapot, ahol adatait egyszerűen be tudja írni, vagy írjon az info03@napfenypaplan.hu címre és a következő adatokat írja meg a levelébe:

  • Kapcsolattartó neve
  • Kapcsolattartó telefonszáma (mobil illetve vezetékes)
  • Kapcsolattartói e-mail cím (ez szükséges a kapcsolattartáshoz, illetve a bejelentkezéshez, ezt később nem lehet módosítani.)
  • Vállalkozás illetve a cég neve (ha van, bolt illetve üzlet neve)
  • Vállalkozás illetve a cég számlázási címe (irányítószám, helység, utcanév)
  • Szállítási adatok (irányítószám, helység, utcanév)
  • Cégjegyzékszám vagy vállalkozói igazolvány száma
  • Adószám

Az űrlapot innen is letöltheti és kitöltve kérem küldje el a 36/567-049 faxszámra.

Az űrlapkitöltés illetve a levél elküldést követően ellenőrizzük adatait és válasz e-mailben megküldjük a belépéshez szükséges jelszavát.
Ezután a kapcsolattartói e-mail cím és jelszó páros segítségével be tud lépni a viszonteladói webáruházunkba, ahol belépés után lehetősége nyílik adatai módosítására.

Hogyan tudok vásárolni?
Amennyiben már aktiváltuk regisztrációját, kérem lépjen be webáruházunkba a főoldalon megjelenő vásárló belépés menüponttal.
Válassza ki az Önnek megtetszett terméket és a termékleírás mellett Hozzáadás a kosárhoz szöveg mellett a darabszám kiválasztása után kattintson a kosár gombra. Ekkor megjelenik az oldal bal oldalán a bevásárlókosár, melyben megtekintheti az Ön által vásárolni kívánt termékeket. Lehetősége van a darabszám módosításra, tétel törlésre, illetve a kosár teljes kiürítésére.
Megrendelését a megrendelés véglegesítése gombra kattintva tudja elindítani, a minimális rendelési összeg nettó 10 000,- Ft, ha ezt az összeget még nem érte el, addig nem jelenik meg a személyes adatok megadása oldal. Ezeket az adatokat CSAK AZ ELSŐ MEGRENDELÉSKOR KELL KITÖLTENI - ezután a rendszer automatikusan beírja az Ön korábban megadottt adatait, amin persze - igény szerint - változtathat. Ki kell választania a fizetési módot - ami lehet utalásos, készpénz, postai utánvétes illetve keretszerződés alapján. Véglegesítés gombbal a megrendelés véglegesítéshez jut.
A megrendelés véglegesítése, a véglegesítés gomb megnyomása előtt kérem ellenőrizze, hogy minden adatát megfelelően adta-e meg. Megjegyzés mezőbe írhat egyéb - a szállítással illetve a termékkel kapcsolatos közlendő információkat is.

Mikor kapom meg a termékeket?
A megrendelése után az automatikus webáruházas visszaigazoló e-mailt fog kapni a megrendelése rögzítéséről, illetve megkeressük telefonon a megrendelés illetve kiszállítás részleteivel kapcsolatban.
Megrendelt termékeit raktárkészletről, illetve gyártásról szolgáljuk ki. Ennek függvényében változhat a termékek megrendelésének kiszolgálása.
Ilyen egyszerű az egész! Egy-két gombnyomással egyszerűsítheti megrendelését és nincs hosszadalmas utánajárás, időveszteség és telefonálás.

Hol tudok jelentkezni rá?
Ha felkeltettük érdeklődését írjon bátran!
A regisztráció, amint azt már említettem nem jár semmilyen kötelezettséggel, nem zaklattuk telefonokkal és nem küldünk üzletkötőt sem!
Viszont azonnal betekintést nyerhet teljes kínálatunk nagykereskedelmi áraiba, amik garantáltan meg fogják nyerni tetszését!
Ezen kívül kb. havonta egyszer küldünk egy különleges akciós ajánlatot, amit kizárólag a weboldalunkon regisztrált viszonteladóinknak tartunk fenn.

Nincs miért tovább gondolkodni rajta!
Az egész csak néhány percet rabol el idejéből, de
ezért cserébe ennek sokszorosát kaphatja vissza érte!

http://nagyker.napfenypaplan.hu

Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó telefonszáma
Kapcsolattartó e-mail címe
Cég, vállalkozás neve
Számlázási cím (irányítószám, helység, utcanév)
Szállítási cím (irányítószám, helység, utcanév)
Adószám
Cégjegyzékszám
Egyéb más adat, amit fontosnak tart

 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés