Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
2
9
3
4
4

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Egyéb termékek

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Varrodaként készítünk az Ön számára Kemping garnítúrát, mely tartalmaz 1 db 135x200 frízes nyári takarót 1 db 35x45 kispárnát és ezek tárolásához szükséges 33x50 zsákot. Így családjávak a szabadban töltött ideje igazi felüdülés lesz.

Kényelmesebb ülőmunkát biztosítanak Önnek ülőpárnáink, mely 33x33x1.5 méretű szivacs töltettel és 50% pamut - 50% poliészter borítással rendelkeznek.
Ülőpárna szettünket azoknak ajánljuk akik csomagban szeretnék megvásárolni termékeinket. A szett tartalma: 4db ülőpárna és 1 db 140x140 méretű, konyhamintás asztalterítő.

Ugye tudja, hogy a párna nemcsak alvási funkciókat szolgál, hanem egy jól megválasztott díszpárna vagy dekorpárna hálószobája, nappalija illetve lakása dísze is lehet? 40x40 méretű díszpárnánk garantáltan lakása dísze lesz! Esztétikus színű és praktikus zipzáros huzatnak köszönhetően tisztán tartása egyszerű. Olcsóbb árkategóriában, selyem dekorpárnát ajánlunk az Ön számára 40x40 méretben. Ezen párnáink töltete 100% poliészter.

Sok háztartásban van nagymamától kapott kötött illetve hímzett párnahuzat, ami csak a szekrényben porosodik és nincs használatnban, mert nem találta meg hozzá a pénztárcájának megfelelően olcsó párnabetétet? Vagy a magyar hagyományokat öregbítve párnahuzatok hímzésével foglalkozik? Nálunk megvan a megoldás! Párnabetéteink vagy másnéven termopárnák ezt a célt szolgálják! Olcsó árkategóriájú wetex nem szőtt textíliából készült egyszerű borítóanyaguk van, töltetük 100% poliészter. Kérésre természetesen poliuretán szivacstöltettel is elkészítjük. Méretük 40x40 díszpárnamérettől egyészen a65x65 párnaméretig terjed.

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Mivel termékeink palettája - az igények folyamatos változása és növekedése miatt - folyamatosan bővül, kérem, hogy iratkozzon föl hírlevelünkre, hogy ingyenesen első kézből tudjon értesülni az aktuális újdonságokról és termékeinkről, illetve az aktuális akcióinkról. Nem fogjuk naponta levelekkel bombázni, viszont szakmai cikkeket és hasznos tippeket és információkat adunk Önnek díjmentesen a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz és élethez.  Ne hagyja, hogy félrevezessék a textília világában! Ha nem kapott kellő segítséget az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő termék kiválasztásához...
Akkor ránk van szüksége! Mi segítünk! Hírlevél Hírlevél rendszerünk segítségével rengeteg kincset érő hasznos információhoz INGYENESEN hozzájuthat. K
érem, a feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét és én megküldjük Önnek cikk sorozatunkat, melyben az aktuális akciók mellett hasznos szakmai tippekkel és tanácsokkal tudjuk szolgálni Önt. Csak egy kattintásába kerül.

(Mi sem szeretjük a SPAMet! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról a hírlevélben található leiratkozás link segítségével.)


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen az adatok PONTOS kitöltésére!


 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés