Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
2
9
3
4
4

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Aloe Vera termékek

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Az Aloe Verával kezelt termékeink - a szokásos párnákkal és paplanokkal soha el nem érhető - közismert gyógyító hatása révén rendkívül egészséges alvást biztosít.
Az Aloe Vera leveleiben található zselé legalább 160 értékes tisztán biológiai összetevőt tartalmaz, enzimeket, vitaminokat, ásványi sókat, fontos zsír- és aminosavakat ezáltal jótékony hatással vannak a bőrre és a kötőszövetre. Stimulálja az új bőrsejtek növekedését és eltávolítja az elhaltakat. A zselé tisztítja a bőrt és védi a környezet károsító hatásaival szemben.
Ennek a forradalmian új textilipari fejlesztésnek az ötlete onnan ered, hogy a gyapjú szál, mint természetes hordozó anyag tökéletesen megfelel más természetes, egészséges anyagok felvételére. Jelen esetben ez az Aloe Vera kivonat kerül fel az elemi textil szálakra. A bőrrel való érintkezéssel a hatóanyagok felszívódnak a szervezetbe.

Az Aloe Vera paplanok és párnák az alábbi pozitív tulajdonsággal bírnak az emberi szervezetre:

  • Sebgyógyulást elősegítő és fertőtlenítő hatású, gyulladáscsökkentő anyagokat tartalmaz.
  • Bőrbetegségekben szintén gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van.
  • Tulajdonképpen egy hatékony természetes immunrendszer erősítő.
  • Energiával tölti fel a szervezetet és méregtelenítő hatású.

Termékeink ebből a jótékony hatású textíliából készültek az Ön számára. Töltetük: speciálisan kezelt 100% poliészter. Aloe vera paplanunk 135x200 méretben készül lágy és kellemes kialakításának köszönhetően igazán jó alvást biztosít. Aloe vera nagypárnánk 65x85 méretben kispárnánk 35x45 méretben készül.

Memory Foam párnabetét

A nyak, a fej és a hát által bezárt szög ideális a nyugodt, kiegyensúlyozott alváshoz. Ha állandó nyak és válfájdalmakkal küzd reggelente ébredés után, akkor Önnek a megoldás az Napfény Aloe Vera Anatómiai párna. Termékünk alapanyaga "Memory Foam" emlékező szivacs amely tökéletesen képes felvenni a fej formáját, majd használat után visszanyeri eredeti alakját. Az Aloe Vera anatómiai párna a szokásos párnákkal soha el nem érhető hihetetlen mértékben tehermentesíti és pihenteti a fejet és a nyakat, függetlenül attól, hogy az oldalán vagy a hátán fekszik e az ember.

Az Aloe Vera termékcsalád egy jó választás az egészségesebb alvásért!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Mivel termékeink palettája - az igények folyamatos változása és növekedése miatt - folyamatosan bővül, kérem, hogy iratkozzon föl hírlevelünkre, hogy ingyenesen első kézből tudjon értesülni az aktuális újdonságokról és termékeinkről, illetve az aktuális akcióinkról. Nem fogjuk naponta levelekkel bombázni, viszont szakmai cikkeket és hasznos tippeket és információkat adunk Önnek díjmentesen a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz és élethez.  Ne hagyja, hogy félrevezessék a textília világában! Ha nem kapott kellő segítséget az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő termék kiválasztásához...
Akkor ránk van szüksége! Mi segítünk! Hírlevél Hírlevél rendszerünk segítségével rengeteg kincset érő hasznos információhoz INGYENESEN hozzájuthat. K
érem, a feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét és én megküldjük Önnek cikk sorozatunkat, melyben az aktuális akciók mellett hasznos szakmai tippekkel és tanácsokkal tudjuk szolgálni Önt. Csak egy kattintásába kerül.

(Mi sem szeretjük a SPAMet! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról a hírlevélben található leiratkozás link segítségével.)


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen az adatok PONTOS kitöltésére!


 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés