Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
2
9
3
4
4

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Pehely, félpehely, toll termékek

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Pehely, félpehely töltetű paplanokat, párnákat, félpárnákat a mai napig is töretlenül gyártjuk, mert igény van rá. Ezek prémium termékkategóriájú termékek, és keresletüket nem befolyásolja semmiféle környezeti hatás.

A pehely világon a legjobb minőségű töltet amivel semmi nem veszi fel a versenyt a természetben a melegen tartás terén. Félpehely termékünket azoknal ajánljuk, akik a minőséget és a melegséget szeretnék élvezni úgy, hogy közben pénztárcájuk is boldog maradjon. Toll termékeink a megszokott melegséget és kényelmet biztosítják használóinak olcsóbb árkategóriában.

A toll, pehely nyersanyagból könnyű, meleg, magas komfortérzetű paplanokat, takarókat és párnákat gyártunk. A belső töltet a pehelypaplanok, párnák esetében 100% magyar libapehely, a félpehely termékek esetén 60% libapehely, 40% libatoll és a tollpárnák 100% libatollból készülnek. A pehely, félpehely és toll termékek borítóanyaga 100% pamut, toll- és pehelybiztos sűrű szövésű fedőanyagból készül, fehér vagy pasztell színben. Igény szerint van lehetőség mintás selyemangint is választani megrendelőinknek.

Tollpárnáink az Ön igényeinek és alvási szokásainak megfelelően méret szerint kis- (38x48), nagy- (68x88) és félpárnák (50x70) lehetnek.
Pehelypaplanjaink között a normál méretűektől egészen a két személyes duplapaplanig mindenféle méretű terméket megtalálhat.
Kialakítás szerint paplanjaink lehetnek stéges (a paplanban kis kazetták vannak, melyek sarkai nincsennek levarrva ezáltal a pehely a paplanban mozogni tud) illetve levarrt (a paplan hosszanti és rá merőleges irányban párhuzamos varrásokkal ellátott, így a pehely nem tud mozogni a paplanban) kivitelűek. A levarrt termékek a hagyományos paplanokat, a kazettás termékek a régi idők dunnáit idézik.

Új feljesztésű termékünk a kétrétegű pehelypárna, mely a tollpárna rugalmasságát a pehely magas kényelem- és komfortérzetével nagyszerűen kombinálja! A speciálisan kialakított kétrétegű párna kellemesen és puha, mégis szilárdan tartja a fejet. A külső réteget bőségesen megtöltöttük gondosan válogatott 100% magyar libapehellyel, ezáltal a párna puha tapintású. A fejet pedig a belső rétegben elhelyezkedo apró toll tartja kényelmesen. A borító ebben az esetben is 100% pamut, pehelybiztos selyemangin. A kétrétegű párna kiválóan felveszi a fej formáját maximális kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosítva ezzel. Az Önök igényeinek megfelelően kis- (38x48), fél- (50x70) és nagypárna (68x88) is megtalálható ezekből a termékekből!

Cégünk vállalja ezen termékek normál vagy akár egyedi méretben történő gyártását, akár hozott alapanyagból is!
Vállaljuk hozott pehelyből pehelypaplanok elkészítését igazán kedvező árakon. Ha megunta régi vagy elasználódott dunnáját hozza el hozzánk és mi elkészítjük pehelypaplanját, illetve pehelypárnáját. Kérem érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken.

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Mivel termékeink palettája - az igények folyamatos változása és növekedése miatt - folyamatosan bővül, kérem, hogy iratkozzon föl hírlevelünkre, hogy ingyenesen első kézből tudjon értesülni az aktuális újdonságokról és termékeinkről, illetve az aktuális akcióinkról. Nem fogjuk naponta levelekkel bombázni, viszont szakmai cikkeket és hasznos tippeket és információkat adunk Önnek díjmentesen a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz és élethez.  Ne hagyja, hogy félrevezessék a textília világában! Ha nem kapott kellő segítséget az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő termék kiválasztásához...
Akkor ránk van szüksége! Mi segítünk! Hírlevél Hírlevél rendszerünk segítségével rengeteg kincset érő hasznos információhoz INGYENESEN hozzájuthat. K
érem, a feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét és én megküldjük Önnek cikk sorozatunkat, melyben az aktuális akciók mellett hasznos szakmai tippekkel és tanácsokkal tudjuk szolgálni Önt. Csak egy kattintásába kerül.

(Mi sem szeretjük a SPAMet! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról a hírlevélben található leiratkozás link segítségével.)


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen az adatok PONTOS kitöltésére!


 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés