Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
3
3
4
7
5

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Ágytakarók, ágysálak

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Steppelt taft ágytakaró
Fodros pamutvászon ágytakaró

Egy jól megválasztott ágytakaró nemcsak a hálószobánk vagy nappalink szemet gyönyörködtető igazi dísze lehet, hanem és praktikus védelmet is nyújt ágyunk számára.
Ágytakaróink háromféle ágyméretre készülnek, mely az ágy fekvőfelülének mérete szerint szerint lehetnek 90x200 normál heverő méretűek, 160x200 illetve 180x200 méretűek franciágy mérettől függően.
Az ágytakarók kivitel szerint lehetnek:
Fodros ágytakaró: az ágytakaró 3 oldalán (a fejrésznél nem) szoknyaszerű fodros lelógás van, a fekvőfelület steppelt hosszanti irányban levarrt. A fedőanyagok között vékony fríz található. Ez az ágytakró tipus csak egy oldalán használható.
Steppelt ágytakaró: az ágytakaró steppelt és hosszanti irányban levarrt, a fekvőfelületnél az ágytakaró minden oldalon 20cm-el hosszabb. Ennek a kivitelnek előnye, hogy a takaró mindkét felülete egyaránt használható.
Ágytakaróink az egyszerű pamutvászon textíliától többféle dekoranyagokon át a taft ágytakarókig mindenféle alapanyagból készülnek. Minden ágytakarónkhoz ajándékba adunk az ágytakaró anyagával azonos 38x48 fodros illetve angol széllel ellátott zipzáros huzatú kispárnát. A franciaágy takarókhoz 2 db, a normál heverő takarókhoz 1 db párnát adunk.

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Mivel termékeink palettája - az igények folyamatos változása és növekedése miatt - folyamatosan bővül, kérem, hogy iratkozzon föl hírlevelünkre, hogy ingyenesen első kézből tudjon értesülni az aktuális újdonságokról és termékeinkről, illetve az aktuális akcióinkról. Nem fogjuk naponta levelekkel bombázni, viszont szakmai cikkeket és hasznos tippeket és információkat adunk Önnek díjmentesen a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz és élethez.  Ne hagyja, hogy félrevezessék a textília világában! Ha nem kapott kellő segítséget az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő termék kiválasztásához...
Akkor ránk van szüksége! Mi segítünk! Hírlevél Hírlevél rendszerünk segítségével rengeteg kincset érő hasznos információhoz INGYENESEN hozzájuthat. K
érem, a feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét és én megküldjük Önnek cikk sorozatunkat, melyben az aktuális akciók mellett hasznos szakmai tippekkel és tanácsokkal tudjuk szolgálni Önt. Csak egy kattintásába kerül.

(Mi sem szeretjük a SPAMet! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról a hírlevélben található leiratkozás link segítségével.)


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen az adatok PONTOS kitöltésére!


 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés