Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
2
9
3
4
4

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Éttermi textíliák

Magyarországon egyedülálló módon intézménye részére megnyitottuk webáruházunkat, ahol széles termékpalettánkat struktúráltan megtekintheti.

KATTINTSON IDE A BELÉPÉSHEZ!

Az éttermi textíliáink - ahogy a többi általunk kínált legtöbb termék -  egyedi gyártásban készül. Az asztalneműket megrendelés alapján az Ön egyedi igényeinek megfelelően méretre gyártjuk.  A leggyakrabban kért szögletes asztalterítőkön túl gyártunk kör- vagy oválabroszokat is, de minden esetben a vevő igényei, méret-, és színelképzelése alapján adunk ajánlatot, egyúttal szívesen adjuk át érdeklődő vevőinknek a tapasztalatunkból adódó, textíliákra vonatkozó, mások számára is hasznos ismereteinket, ezzel könnyítve meg választásukat és döntésüket.

Asztalterítők, szalvéták, napronok, futók, hangedlik
Az éttermi körülmények között használt, gyakori mosásnak, vasalásnak kitett textíliáktól elvárt a lehető nagyobb strapabírás, ezért zömében pamut-poliészter kevertszálas alapanyagú textíliákat kínálunk, minta nélkül vagy mintás alapanyagból. Sok esetben a magasabb hőfokon való tisztítás csak 100% pamut alapanyagból készült termékeknél biztosítható megnyugtatóan.

Damasztok
A legegyszerűbbtől a luxus kategóriáig megtalálhatóak a damaszt alapanyagok. 160g-280g/m2 anyagminőségben, óriási választék mindenféle színben és mintával.
 •  100% pamut, tűpettyes vagy minta nélküli, 195gr/nm alapanyag (Montana)
  100% pamut, tűpettyes vagy minta nélküli, 235gr/nm alapanyag (Maryland)
 • 50% pamut-50% poliészter, anyagában szőtt mintás, vagy minta nélküli, 155gr/nm alapanyag (Oregon)
 • 50% pamut-50% poliészter, anyagában szőtt mintás, vagy minta nélküli, fényes vagy matt, 285gr/nm nehézdamaszt alapanyag (Raguza)
 •  58% pamut-42% poliészter, minta nélküli, 170gr/nm alapanyag (Virginia)

 

 Kerthelységek asztalterítői

 • egyszínű 100% poliészter asztalterítő, hatalmas színválasztékkal (Minnesota)
 •  vászonkötésű 130g/m2 nyomott mintás alapanyag (Tennessee)
 •  sörkockás asztalterítő 100% poliészter alapanyagból (Florida)
 • vastag szőttes hatású, 100% akryl alapanyag (Vermont)

 Asztelterítőivel egyező színben készítünk ülőpárnákat, az Ön igényei szerint, vendégei kényelméért.

Teflondamasztok
A friss foltok az asztalterítőről nedves törlőkendővel eltávolíthatóak. Teflon-bevonatú, folyadéktaszító abroszaink készülhetnek kevert szálas illetve 100% poliészter üsszetételű alapanyagból. Többszöri mosás után is megtartják eredeti folt- és folyadéktaszító tulajdonságát. Vasalással a szennytaszító képesség meghosszabbítható. 40 °C-on mosható, kitűnően kezelhető alapanyagok.

 • 60% pamut-40% poliészter, anyagában szőtt négyzetrácsos mintás damaszt alapanyag, széles színválasztékban (Mara)
 • 100% poliészter, anyagában szőtt modern mintás damaszt alapanyag, széles színválasztékban (DuPont)
 • 100% poliészter, minta nélküli szatén alapanyag, széles színválasztékban (Utah)

Asztalszoknyák

A reggeliztető asztalokhoz vagy ünnepi célokra gyártott asztalszoknyák ma már minden étterem alapvető tartozékai. Egyszerű Minnesota matt alapanyagból,  fényes szaténból, vagy akár - igény szerint - exkluzív damaszt  alapanyagból készülnek. A hagyományos gombostűvel felrakható kivitel helyett ma már a modern kor igényeinek megfelelő tépőzáras rögzítést ajánljuk. Ehhez rozsdamentes acélból készült, tépőzárral ellátott asztalszoknya csipeszeket is kínálunk, melyek a hagyományos műanyag csipeszeknél jóval tartósabbak.
Kivitel szerint készülhetnek 1.5-szeres, illetve 2-szeres berakással, illetve berakás nélküli, un. feszített kivitelben.

Székszoknyák

Esküvőket vagy egyéb rendezvényeket hangulatossá tehet egy jól megkomponált teríték, de sokat javít az összképen egy elegáns székhuzat, amelyet színes masnival lehet dekorálni.  A cégünk által gyártott székhuzatok nemcsak megfelelő dekorációt, eleganciát kölcsönöznek különböző rendezvényeinek, de egyúttal hasznosak az erősen elhasználódott székek takarására is. Egyéb termékeinkkel kiegészítve rendkívüli esztétikai élményt nyújtanak, kellemes környezetet keltenek. Az univezális székszokny amellett kínálunk megrendelőinknek saját székükre szabott szoknyákat, melyek akár hólos kivitelben is készülhetnek, többféle - az asztalszoknyával általában megegyező - alapanyagból. Alapanyag kiválasztásánál általában a kevésbé gyűrődő szatén alapanyagot szoktuk javasolni.

Szabott székszoknya elkészítése esetén minden esetben kérjük a kívánt modell alapjául szolgáló szék rendelkezésre bocsátását, a forma és a pontos méret megismerése céljából. Az adott székre minden esetben mintadarabot készítünk, amelyeket Ön véleményezhet, módosíthat. A végső forma elfogadása, és az alapanyag kiválasztása után tudjuk megtenni konkrét mindenre kiterjedő árajánlatunkat. 

Konyharuhák

E termékeknél elvárás, hogy nagyon jó nedvszívó képességgel rendelkezzenek, és minél tartósabbak legyenek. 50x70 méretű, 100% pamut, kockás, csíkos, mintás konyharuháink lenvászon, pamutvászon, illetve darázsmintás alapanyagból készülnek.

Asztalvédők

Az abroszok csúszásának, poharak kopogásának megelőzésére, illetve az asztallapok védelmére, vagy konferenciaasztalok leterítésére napjainkban is még a legelterjedtebb megoldás az asztalvédő alkalmazása. Alapanyagunk sajátossága, hogy fimon plüssszerű pamut felső réteggel és vízzáró alsó filmréteggel rendelkezik, ezáltal a folyadékot nem engedi beszivárogni az asztallapba. (Arizona asztalvédők)

 

 

Alapanyagaink 130, 140, 150, 160, 220, 240, 280 és 330 cm szélességben vannak, ezen kívül egyedi igényeket figyelembe véve rendelkezünk - a felsorolásban nem szerepelt - különféle színű és anyagösszetételű textiliákkal. Alapanyagaink kiváló referenciákkal rendelkeznek és méltó módon bizonyítják tartósságukat. Természetesen a fent felsorolt alapanyagokból minden éttermi kategóriának tudunk megfelelő minőséget nyújtani, ingyenes vágatmintát küldeni.
Mivel minden hotel és szálloda szeret egyedi lenni a vendégei előtt, ezért lehetőségünk van az Ön cégének nevével ellátott bevarrt cimkével szállítani asztalneműit, illetve cégének logóját beszövéssel feltüntetni abroszain. Kérem a részletekért érdeklődjön e-mailben vagy keressen meg minket elérhetőségeinken.

Magyarországon egyedülálló módon intézménye részére megnyitottuk webáruházunkat, ahol széles termékpalettánkat struktúráltan megtekintheti.

KATTINTSON IDE A BELÉPÉSHEZ!

Ha megtetszettek termékeink és konkrét elképzelése van, hogy mit szeretne, kérem a lenti űrlap kitöltésével lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ajánlatot széles termékskálánkból.
Vállaljuk egyedi igényeknek megfelelő egyedi méret elkészítését is, kérem ha ilyen igénye van, ebben az esetben is forduljon hozzánk bizalommal.

Intézmény neve
Intézmény üzemeltetője
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó e-mail címe
Kapcsolattartó telefonszáma
Árajánlatkérés tárgya

Tekintse meg terméktermékeinket, melyekre rákattintva bővebb információkhoz jut, hogy megkönnyítsük döntését.

Szobai textiliák. A részletekért kattintson a szövegre vagy a képre!
Szállodai textíliák

Éttermi textiliák. A részletekért kattintson a szövegre vagy a képre!
Éttermi textíliák


Wellness textíliák


Óvodai textíliák
Kollégiumi textíliák
Kórházi textíliák

 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés