Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
3
3
4
7
6

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Sabata Standard vízhatlan termékek

A felnõtt ember éjszakánként átlagosan 3-6 dl nedvességet párologtat el, ennek egy része óhatatlanul bekerül a matrachuzatba és ott ideális életkörülményt teremt a háziporatkák táplálkozásához nélkülözhetetlen aspergillu fumigatus nevû penészgomba számára.
A fõként egészségügyi célzattal készült vízzáró matracvédõink megakadályozzák a matracok vizelettel vagy vérrel való beszennyezodését. A 95C°-on mosható, fõzhetõés 120°C-on fõzben sterilizálható, fertotleníthetõ vízzáró Sabata termékek maradéktalanul betöltik feladatukat.
Egyaránt javasolt kisgyermekeknél a pelenkáról történõ átállás során, mint betegápolásban és fokozott szennyezésveszély esetén. A sabata termékcsalád az egészséges megoldás minden folyékony szennyezõdéssel szemben.

AntiallergénFrottír felsõ részA Sabata Standard ágy- és matracvédõk egy egészséges megoldások az ágyak és matracok szennyezõdéstõl való megvédésére. Alapanyaguk különleges technológiával készült. 100% pamut frottír felületûek, a természetes pusztán növényi alapanyagnak köszönhetoen nem irritálják a bõrt. Az ezerpontos technológiával felvitt alsó PVC filmréteg teljesen vízzáró réteget biztosít a termékcsaládnak. A speciális technológiának köszönhetõen míg az egyik oldalról a nedvességet nem engedik át, a másik oldalról átengedik a levegõt (jó légáteresztõ képességûek), így az alatta levõ matrac a vízzárósság ellenére is megfelelõen képes szellõzni.
Egyaránt javasolt kisgyermekeknél a pelenkáról történõátállás során, mint betegápolásban és fokozott szennyezésveszély esetén. A sabata standard termékcsalád az egészséges megoldás minden folyékony szennyezõdéssel szemben.

Sabata Standard alapanyag tulajdonságai: 130 gr/nm forttír pamut felsõ réteg, 70gr/nm PVC alsó filmréteg. 95°C-on mosható, 120°C-on sterilizálható. Légáteresztõ és antiallergén. A körgumis matracvédõk 100% pamut 145gr/nm, 95°C-on mosható vendéganyaggal készülnek.

Sabata Standard vízhatlan lepedõ

Szegett vízhatlan lepedõink négy oldalán szegettek és természetesen toldásmentesek. Olcsó és egyszerû ágyvédelmi eszköz. Kiválóan alkalmas arra, hogy a kórházakban, szociális intézményekben és a házi betegápolásnál jelenleg használatos gumilepedõket, lepedõket kiváltsa. Ezt a terméket azon kedves vásárlóinknak ajánljuk, akik egyszerûen egy lepedõvel szeretnék megóvni matracaikat a folyékony szennyezõdés ellen.

Sabata Standard lepedõ méretek:

 • 70x90 pelenkázó alétét
 • 100x140 harántlepedõ
 • 140x200 lepedõ
 • 160x200 lepedõ

(Termékeink minden esetben saját gyártásúak, ezért nem okoz gondot egyedi méretek legyártása sem!)

Sabata Standard vízhatlan gumifüles ágyvédõ

Szegett vízhatlan ágyvédõink négy sarkán harántirányban széles gumiszalaggal vannak ellátva, mely által egyszerûen, de elmozdulásmentesen rögzíthetõk a matracra. A gumifülek segítségével az ágyvédõ gyûrõdésmentes marad használója alatt a legnagyobb igénybevétel esetén is. Egyszerû, de hasznos ágyvédelmi eszköz, viszont csak a matrac fekvõfelületét védi a szennyezõdésektõl. Ezt a terméket azon kedves vásárlóinknak ajánljuk, akik egyszerûen egy gumifüles ágyvédõvel szeretnék megóvni matracaikat a folyékony szennyezõdés ellen.

Sabata standard ágyvédõ méretek:

 • 60x120 vízhatlan ágyvédõ
 • 70x140 vízhatlan ágyvédõ
 • 80x160 vízhatlan ágyvédõ
 • 80x200 vízhatlan ágyvédõ
 • 90x200 vízhatlan ágyvédõ
 • 100x200 vízhatlan ágyvédõ
 • 120x200 vízhatlan ágyvédõ
 • 140x200 vízhatlan ágyvédõ
 • 160x200 vízhatlan ágyvédõ
 • 180x200 vízhatlan ágyvédõ
 • 200x200 vízhatlan ágyvédõ

(Termékeink minden esetben saját gyártásúak, ezért nem okoz gondot egyedi méretek legyártása sem!)

Sabata Standard vízhatlan körgumis matracvédõ

A matracvédõ abszolút megvédi a matracot a szennyezõdéstõl úgy, hogy közben a komfortérzetet nem csökkenti. Ezáltal a matracok élettartama többszörösére nõl és jelentõsen csökkenti a mosási költségeket. A vízhatlan fekvõfelületû termékcsaládunk, szoknyaszerû lelõgással rendelkeznek, melyek fehér pamutvászon vendéganyagból készülnek. A termék felsõ sarkainál a vendéganyag meg van szabva így a teteje pontosan illeszkedik a matracra, oldalsó része szoknyaszerûen lelóg a matrac oldalára, alsó része a matrac alatt körgumival záródik. Könnyen kezelhetõ termék, nem kell a matracot meghajlítani felhelyezésekor, a matracvédõ sapkaszerûen a matracra ráhúzható. Nagy elõnye, hogy pontosan illeszkedik a matracra és felhelyezése után teljeskörû védelmet biztosít neki. Ezt a terméket azon kedves vásárlóinknak ajánljuk, akik az olykor igen drága matracukat egy igen jól kezelhetõ termékkel szeretnék megóvni a folyékony szennyezõdés ellen.

Sabata standard matracvédõ méretek:

 • 60x120 vízhatlan matracvédõ
 • 70x140 vízhatlan matracvédõ
 • 80x160 vízhatlan matracvédõ
 • 80x200 vízhatlan matracvédõ
 • 90x200 vízhatlan matracvédõ
 • 100x200 vízhatlan matracvédõ
 • 120x200 vízhatlan matracvédõ
 • 140x200 vízhatlan matracvédõ
 • 160x200 vízhatlan matracvédõ
 • 180x200 vízhatlan matracvédõ
 • 200x200 vízhatlan matracvédõ

(Termékeink minden esetben saját gyártásúak, ezért nem okoz gondot egyedi méretek legyártása sem!)

Sabata Standard vízhatlan párnavédõ- és paplanvédõ huzat

A vízhatlan felületû párna- és paplanvédõink használata jelentõsen megnöveli azok élettartamát, mert megóvja õket a folyékony szennyezõdésektõl. A huzatok hosszú élettartamúak, mert jól bírják a nagy hõfokon történõ fõzõmosást, használatuk higénikus és komfortos. Huzatainkat a normál bujtatós megoldás mellett a modern kor igényeinek megfelelõen húzózáras (zippzáras) kivitelben is el tudjuk készíteni. Nagy elõnye, hogy pontosan illeszkedik a paplanra és párna, felhelyezése után teljeskörû védelmet biztosít neki. Ezt a terméket azon kedves vásárlóinknak ajánljuk, akik paplanjukat és párnáikat egy igen jól kezelhetõ termékkel szeretnék megóvni a folyékony szennyezõdés ellen.

Sabata standard párna- és paplanvédõ huzat méretek:

 • 40x50 vízhatlan kispárnahuzat
 • 50x70 vízhatlan félpárnahuzat
 • 70x90 vízhatlan nagypárnahuzat
 • 140x190 vízhatlan paplanhuzat
 • 140x200 vízhatlan paplanhuzat

(Termékeink minden esetben saját gyártásúak, ezért nem okoz gondot egyedi méretek legyártása sem!)

Sabata Standard vízhatlan etetõkendõ és kötény

A vízhatlan felületû etetõkendõ és kötény védi az ápolt és az ápoló ruházatát. Elõsegíti a higénikus ápolást és jelentõsen lecsökkenti a mosási költségeket, mert megóvja a ruházatot a folyékony szennyezõdésektõl. Ezen termékek hosszú élettartamúak, mert jól bírják a nagy hõfokon történõ fõzõmosást, használatuk komfortos. Ezt a terméket azon kedves vásárlóinknak ajánljuk, akik ruházatukat egy igen jól kezelhetõ termékekkel szeretnék megóvni a folyékony szennyezõdés ellen.

Sabata standard etetõkendõ és kötény méretek:

 • 27x33 vízhatlan bébi etetõkendõ
 • 40x45 zsebes vízhatlan etetõkendõ
 • 60x88 vízhatlan kötény

(Termékeink minden esetben saját gyártásúak, ezért nem okoz gondot egyedi méretek legyártása sem!)

Mivel termékeink palettája - az igények folyamatos változása és növekedése miatt - folyamatosan bővül, kérem, hogy iratkozzon föl hírlevelünkre, hogy ingyenesen első kézből tudjon értesülni az aktuális újdonságokról és termékeinkről, illetve az aktuális akcióinkról. Nem fogjuk naponta levelekkel bombázni, viszont szakmai cikkeket és hasznos tippeket és információkat adunk Önnek díjmentesen a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz és élethez.  Ne hagyja, hogy félrevezessék a textília világában! Ha nem kapott kellő segítséget az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő termék kiválasztásához...
Akkor ránk van szüksége! Mi segítünk! Hírlevél Hírlevél rendszerünk segítségével rengeteg kincset érő hasznos információhoz INGYENESEN hozzájuthat. K
érem, a feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét és én megküldjük Önnek cikk sorozatunkat, melyben az aktuális akciók mellett hasznos szakmai tippekkel és tanácsokkal tudjuk szolgálni Önt. Csak egy kattintásába kerül.

(Mi sem szeretjük a SPAMet! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról a hírlevélben található leiratkozás link segítségével.)


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen az adatok PONTOS kitöltésére!


 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés