Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
2
9
3
4
4

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Kollégiumok és diákszállók textíliái

Magyarországon egyedülálló módon intézménye részére megnyitottuk webáruházunkat, ahol széles termékpalettánkat struktúráltan megtekintheti.

KATTINTSON IDE A BELÉPÉSHEZ!

Paplanok, plédek

Fő szempont a jól kezelhetőség és a hosszú élettartam erős igénybevétel esetén is. A  termékcsoporton belül minden kedves vásárlónk megtalálja az egyedi igényeinek megfelelő terméket. Kínálatunkban meghatározóak a műszáltöltettel készült ágyneműk, hiszen ezek kényelmes és komfortos alvást biztosítanak. A termékek borítóanyaga készülhet kevert szálas pamut-poliészter-, illetve 100% pamuszálból szőtt textília. Paplanjaink többszöri mosás után sem csomósodnak össze, a nagyobb igénybevételnek is megfelelnek, alapanyagunknak köszönhetően 40 °C-on kitűnően moshatók.

 • Erzsébet paplanok - Borítóanyaga pamut-poliészter nyomott mintás vagy fehér minta nélküli vászonkötésű textília. Töltete poliészter.
 • Antiallergén paplanok - Borítóanyaga 100% pamut, fehér minta nélküli, puha és fimon fogású vászonkötésű textília. Töltete speciálisan kezelt szilikonszálas poliészter, mely megakadályozza a por és a pollen megtapadását és az akta megtelepedését.

A paplanok méret szerint lehetnek normál méretűek, azaz 135x190 és nyújtottak, 135x200 méretben, természtesen megrendelőink egyedi igénye szerinti méretű termékek legyártására is van lehetőségünk. A töltet vastagsága szerint megkülönböztetünk nyári, köztes (őszi-tavaszi) illetve téli paplanokat.
Paplanjaink szegőszalaggal szegettek, mely lehet velúrpánt, wetexpánt illetve a paplan anyagával szegett; a tartósság növelése és a hosszabb élettartam elérése érdekében hosszanti és rá merőleges, párhuzamos megerősítő varrásokkal ellátottak.
Plédjeink 150x200 méretben készülnek, melyek tartósak jól bevált termékek. Polár plédek, BabySoft plédek és Kinga plédek.


Párnák

A párnáink borítóanyaga lehet normál borítású illetve steppelt kivitelű. Utóbbi kialakításnál a borítóanyag alatt vékony fríz található, a két anyag kárómintás steppeléssel össze van varrva, így a vastagabb fedőrétegnek köszönhetően a hagyományos párnáknál sokkal strapabíróbb. Alapanyaguk lehet 100% pamut illetve pamut-poliészter textília, az egyedi igények szerint.

Kínálatunkban meghatározóak a műszáltöltettel készült (kártolt szilikonszál, darál szivacs) párnák, hiszen ezek nem váltanak ki allergiás reakciókat, kényelmes alvást biztosítanak. Természetesség kedvelőinek ajánjuk a hagyományos toll töltetű párnáinkat.
 • Antiallergén párnák - Steppelt borítással és szilikonszálas poliészter töltettel rendelkeznek. A 100% fehér, pamut borításnak és a töltet speciális kikészítésének köszönhetően antiallergén, atka stop termékek.
 • Ezsébet párnák - Borítóanyaga pamut-poliészter nyomott mintás vagy fehér minta nélküli vászonkötésű textília. Az elemi szálak arányát úgy választották meg, hogy tapintása puha és finom legyen, ugyanakkor a kevert szálas alapanyag minden pozitív tulajdonságát megtartsa. Töltete kártolt poliészter.
 • Ezsébet szivacspárnák - Borítóanyaga pamut-poliészter nyomott mintás vagy fehér minta nélküli vászonkötésű textília. A borítás tapintása puha és finom, ugyanakkor a kevert szálas alapanyag minden pozitív tulajdonságát megtartja. Töltete darált szivacs.
 • Ezsébet steppelt szivacspárnák - Borítóanyaga pamut-poliészter nyomott mintás vagy fehér minta nélküli steppelt vászonkötésű textília. A steppelt borításnak köszönhetően igen strapabíró termék. A tartósság további növelése érdekében körben wetexszalaggal szegett. Töltete darált szivacs.
 • Tollpárnák - Hagyományos töltetű termékeink a megszokott melegséget és kényelmet biztosítják használóinak, kiemelt puhaságot és kényelmet a pehely töltetű párnáink jelentik. Borítóanyaguk angin, 100% pamut, mely a speciális szövéstechnikának köszönhetően tollbiztos fedőanyag. Töltete 100% magyar libatoll, illetve libapehely.

A párnák méret szerint lehetnek (általános párnaméretek) 38x48 (kispárna), 50x70 (félpárna), 68x88 (nagypárna). Természetesen - gyártócégként - a megrendelőink igénye és ágynemű huzata szerint bármilyen méretű párna legyártására van lehetőségünk. Gazdag termékskálánkban segítünk önnek eligazodni és a megfelelő terméket megtalálni! Keressen meg minket elérhetőségeinken és segítünk Önnek minden szempontból a legmegfelelőbb terméket kiválasztani.


Ágynemü huzatok

A könnyebb kezelhetőség miatt fehér színű ágynemű huzatokat ajánljuk első sorban, de az egyedi igények növekedése és változása miatt már a színes,, nyomott mintás huzatok gyártása is előtérbe került. Materiáknál a bújtatós kivitelt javasoljuk vevőinknek a könnyebb kezelhetőség miatt. Paplanjainkhoz és párnáinkhoz ágynemű huzatokat saját varrodánkban egyedi igény szerint, a normál méreteken kívűl akár egyedi méretben is elkészítjük, mely igény szerint lehet gombos vagy bujtatós kivitelű.
Méret szerint az alábbi szabványos méreteket tudjuk Önnek ajánlani (általános  párnaméretek):
40x50 (kispárna huzat, 50x70 (félpárna huzat), 70x90 (nagypárna huzat), 140x195 (normál paplanhuzat), 140x205 (nyújtott paplanhuzat). Természetesen minden huzatból egyedi méretet is készítünk.

Alapanyag alapján az alábbi termékeket ajánljuk az Ön számára:

 • 135g/m2, kevert szálas vászonkötésű alapanyag, fehér (Hajnal)
 • 135g/m2, kevert szálas vászonkötésű alapanyag, nyomott mintás, színes (Anita)
 • 140g/m2, 100% pamut vászonkötésű alapanyag, fehér (Eszter)
 • 140g/m2, 100% pamut vászonkötésű, mérettartósított, 95°C-on mosható, egészségügyi alapanyag, fehér színben (Anna)
 • 140gr/nm, 100% kreppesített pamut vászonkötésű alapanyag, fehér vagy nyomott mintás, színes (Krepp)

Alapanyagaink 140, 150 cm szélességben vannak, ezen kívül egyedi igényeket figyelembe véve rendelkezünk különféle színű és anyagösszetételű textiliákkal. Alapanyagaink kiváló referenciákkal rendelkeznek és méltó módon bizonyítotják tartósságukat és tökéletes komfortot nyújtanak. Természetesen a fent felsorolt alapanyagokból minden kategóriának tudunk megfelelő minőséget nyújtani, ingyenes vágatmintát küldeni.


Lepedők

Szegett lepedőink alapanyaga 100% pamut vagy pamut-poliészter, vászonkötésű textília. Optikai fehér színben, önmagával szegve, toldásmentesen kínáljuk szállodája számára.
Nekünk fontos, hogy termékeinket sokáig és kellő megelégedettséggel használja Ön és vendégei egyaránt ezért, lepedőink méretinél figyelembe tudjuk venni az anyagok esetleges méretváltozását.

Alapanyagaink 150, 220, 240 cm szélességben is kaphatók, ezáltal lehetőségünk van extra méretű termékek legyártására is, így biztosan elkerülhetők minden háziasszony rémálma: a nem megfelelően hosszú rövid (vagy keskeny) lepedő.
Általánosan használt méterek: 100x140, 150x200, 150x220, 150x240, 150x260, 200x220, 200x240, 220x240, Partnereink igényeihez alkalmazkodva varrodánkban természetesen bármilyen méretű lepedőt le tudunk gyártani legyen az akár extra méretű is.

Alapanyag alapján az alábbi termékeket ajánljuk az Ön számára:

 • 145gr/nm, 100% pamut alapanyag (Eszter)
 • 145gr/nm, 100% pamut mérettartósított, 95°C-on mosható alapanyag (Anna)
 • 140gr/nm, pamut-poliészter alapanyag (Hajnal)
 • vízhatlan lepedők (Sabata)

Új fejlesztésű termékcsaládunk a körgumis vászonlepedő, mely megkönnyíti az ágyazás feladatát, mert nincs többé elmozdult és alágyűrődött lepedő. A termék sapkaszerűen a matracra húzható, a négy sarkán sarkalt (szabott). A lepedő a matrac oldalát is takarja, oldalt szoknyaszerűen lelóg és a matrac aljára kb. 10cm-re benyúlik. Az elmozdulás megakadályozására a termék alsó része körgumival van ellátva.
PVC illetve PU hátlapolással készült vízhatlan lepedőink szenytaszító réteggel ellátottak, könnyedén moshatók 95°C-on, a vékony, de erős alapanyagnak köszönhetően mosás után szinte azonnal száradnak.


Ágytakarók, falvédők

Az ágytakarók és felvédők jelentősen meghatározzák a szoba hangulatát. Többéves szakmai tapasztlatunknak köszönhetően segítünk Önnek ágytakaró típusát és alapanyagát kiválasztani. A választás során ügyelünk a könnyen tisztíthatóságra, a gyűrődésmentességre és széles színskálánk segít Önnek a szoba hangulatához megfelelő tónusú textiliát kiválasztani.
Természetesen ha egyedi elképzelése van, az Ön által hozott alapanyagból megvarrjuk ágytakaróját.


Törölközők

Kiváló minőségű frottír törölközőink igen jó nedvszívó képességgel rendelkeznek. A könnyebb kezelhetőség miatt első sorban a fehér Szofia törölközőket ajánljuk, ermészetesen az egyszínű Porto törölközőink is széles színskálával kaphatók. Az általános méretek: 30x50 kéztörlő, 50x100 törölköző és a 70x140 törölköző.


Remélem megtalálta az Önnek megfelelő terméket! Lépjen kapcsolataba velünk elérhetőségeinken és személyre szabott árakkal keressük meg Önt!
Szeretnénk biztosítani Önnek, hogy azokat a termékeket amelyeket árban megfelelőnek talál kipróbálhassa, kérésre mintadarabot küldünk termékeinkből. Arra kérném Önt éljen ezzel a lehetőséggel, fogja meg, mossa ki termékeinket, hogy ne vegyen zsákba macskát!

Magyarországon egyedülálló módon intézménye részére megnyitottuk webáruházunkat, ahol széles termékpalettánkat struktúráltan megtekintheti.

KATTINTSON IDE A BELÉPÉSHEZ!

Ha megtetszettek termékeink és konkrét elképzelése van, hogy mit szeretne, kérem a lenti űrlap kitöltésével lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ajánlatot széles termékskálánkból.
Vállaljuk egyedi igényeknek megfelelő egyedi méret elkészítését is, kérem ha ilyen igénye van, ebben az esetben is forduljon hozzánk bizalommal.

Intézmény neve
Intézmény üzemeltetője
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó e-mail címe
Kapcsolattartó telefonszáma
Árajánlatkérés tárgya

Tekintse meg terméktermékeinket, melyekre rákattintva bővebb információkhoz jut, hogy megkönnyítsük döntését.

Szobai textiliák. A részletekért kattintson a szövegre vagy a képre!
Szállodai textíliák

Éttermi textiliák. A részletekért kattintson a szövegre vagy a képre!
Éttermi textíliák


Wellness textíliák


Óvodai textíliák
Kollégiumi textíliák
Kórházi textíliák

 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés