Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
2
9
3
4
4

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Újdonságaink

Hosszas előkészületek és tervezések után MEGSZÜLETETT az antiallergén termékeink legfiatalabb tagja a

Napgyöngye Antiallergén Termékcsalád!

Borítása a 21. századi textilforradalomnak köszönhetően igazán különleges technológiával készült textília, mely igen puha, selymesen simogató érzést biztosít használójának, így minden igényt kielégít.
Töltete 100% holofilles, szilikonizált poliészter szál, mely a legmodernebb technológiával gyártott.  Megnövelt nedvesség áteresztő képesség mellett a közepesen vastag paplanok is kályhameleg érzettel rendelkeznek.
Egyedi a borítás és a töltet speciális kezelésének köszönhetően  antiallergén termék. A paplanok különleges hosszanti- és keresztirányú “kiskockás” levarrásai jelentősen megnövelik a termék simulékonyságát és komfortérzetét. A párnák levehető húzózáras borítása tovább növeli a termék kezelhetőségét és élettartamát.
Érzés ez a termék a nyugalom és a leki egyensúly érzetét ajándékozza használójának.
Kezelés Igazán hosszú élettartamú és tökéletes kényelemérzetet nyújtó  termék. Házilag 60° C-on mosható, vasalást nem igényel.

Ne habozzon tovább! Érezze és élvezze Ön is hálószobájában a Napgyöngye Antiallergén Termékcsaládunk tagjait BEVEZETŐ ÁRON!

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ...

A folyamatos innováció keretében és a vásárlói kéréseket figyelembe véve hosszas előkészületek után végre MEGÉRKEZETT a Sabata termékeink legfiatalabb tagja a

Sabata Comfort Termékcsalád!

Alapanyaga a 21. századi techonlógiát idéző utrahangos steppelésű igen puha, selymesen simogató érzést biztosító felső kelméből, PVC vízzáró alsó fimlrétegből és poliészter töltetből áll.
Egyedi érzést biztosít használójának, hiszen egyszerre nyújtja a kényelmi- és a  vízhatlan matracvédők jótékony hatásait. Így minden igényt kielégít.
Rögzítése egyszerű és elmozdulásmentes. A hagyományos sarokgumis felhelyezési mód mellett helyet kapott az elasztikus (rugalmas) anyagból készült körgumis, szoknyás megoldás is. Ennek az új vendéganyagnak köszönhetően a matracvédő szinte láthatatlanul védi az Ön matracát a szennyeződésektől.
Érzés a Sabata termékeinktől megszokott antiallergén és hiigénikus tulajdonsággal rendelkezik. Vízhatlan, de ugyankkor fordított irányban a vízpárákat átengedi, ezáltal a matracot "lélegezni" engedi.
Kezelés
Igazán hosszú élettartamú és tökéletes kényelemérzetet nyújtó  termék. Házilag 60° C-on mosható, vasalást nem igényel
.

Ne habozzon tovább! Érezze és élvezze Ön is hálószobájában a Sabata Comfort Termékcsaládunk tagjait BEVEZETŐ ÁRON!

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ...

 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés