Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
3
2
9
3
4
4

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Asztalneműk, abroszok

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Az asztalneműket - melybe beletartoznak asztelterítők, napronok, szalvéták - megrendelés alapján saját varrodánkban méretre gyártjuk. Alapanyagaink kiválasztásánál a megrendelőink egyedi igényeihez alkalmazkodva igen széles választékot kínálunk.


Teflondamaszt asztalneműk, teflonbevonatú, folyadéktaszító asztaldamasztok. Az elemi poliészter szálakat teflonbevonattal látják el, ezáltal a friss folt, illetve a folyadék golyószerűen összeáll és az asztalterítőről nedves törlőkendővel egyszerűen eltávolítható. Minta szerint megkülönböztetünk Mara (négyzetrácsos) és DuPont (modern mintás) damaszt alapanyagokat.
Ez a termék többszöri mosás után is megtartja eredeti folt és folyadéktaszító tulajdonságát. Vasalással ez a szennytaszító képesség meghosszabbítható.
Anyagösszetétele 100% poliészter. 40 °C-on moshatók. Nagy színválasztékot kínálunk vásárlóinknak. A termékeket, használat szerint lehetnek:
Szalvéta (40x40)
Napron (70x70 illetve 80x80 asztalközép)
Asztalterítő (120x120 mérettől egészen 140x220 méretig). Ovál asztalokra ovál abroszainkat ajánljuk.

Cégünk vállalja a teflondamaszok egyedi méretű, az Ön asztalméretének megfelelő legyártását, kör- és oválabroszok elkészítését is. Kérem érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken.

MINIMAT 100% poliészterből készült egyszínű asztalterítőink megadják azt a komfortot és harmóniát amire Önnek szüksége van. A minta nélküli fehér asztalterítőinket - melyek 100x140 mérettől egészen 140x180 méretig - 70x70 asztalközéppel bordó vagy kék színben ajánljuk asztala számára.

Damaszt asztalneműink a prémium kategóriát képviselik, melyek szemnek és léleknek egyformán igazi örömöt okoznak. Ezen terméket is gyártunk az asztalközép méretektől egészen 140x180 méretig.

A lakosság számára konfekcionálunk még olcsó árkategóriájú, kevert szálas 50% pamut - 50% poliészter asztalterítőket egyszerű konyhamintás színben 100x140 méretttől egészen 140x180 méretig.

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

IDE kattintva azonnal vásárolhat!

Viszonteladói regisztráció ITT! (Csak cégek illetve vállalkozók részére)

Mivel termékeink palettája - az igények folyamatos változása és növekedése miatt - folyamatosan bővül, kérem, hogy iratkozzon föl hírlevelünkre, hogy ingyenesen első kézből tudjon értesülni az aktuális újdonságokról és termékeinkről, illetve az aktuális akcióinkról. Nem fogjuk naponta levelekkel bombázni, viszont szakmai cikkeket és hasznos tippeket és információkat adunk Önnek díjmentesen a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz és élethez.  Ne hagyja, hogy félrevezessék a textília világában! Ha nem kapott kellő segítséget az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő termék kiválasztásához...
Akkor ránk van szüksége! Mi segítünk! Hírlevél Hírlevél rendszerünk segítségével rengeteg kincset érő hasznos információhoz INGYENESEN hozzájuthat. K
érem, a feliratkozáshoz adja meg nevét és e-mail címét és én megküldjük Önnek cikk sorozatunkat, melyben az aktuális akciók mellett hasznos szakmai tippekkel és tanácsokkal tudjuk szolgálni Önt. Csak egy kattintásába kerül.

(Mi sem szeretjük a SPAMet! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról a hírlevélben található leiratkozás link segítségével.)


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen az adatok PONTOS kitöltésére!


 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés