Lakossági WebShop

Közületi WebShop

Viszonteladói WebShop

Látogató számláló

0
2
4
1
3
0
4

Utolsó frissítés

2018.05.25.

Weblap fordítás

Kiemelt partnerek

Szállodai Textíliák

Magyarországon egyedülálló módon intézménye részére megnyitottuk webáruházunkat, ahol széles termékpalettánkat struktúráltan megtekintheti.

KATTINTSON IDE A BELÉPÉSHEZ!

Paplanok

A termékcsoporton belül minden kedves vásárlónk megtalálja az egyedi igényeinek megfelelő terméket. Kínálatunkban meghatározóak a műszáltöltettel készült (műszálgolyó, kártolt szilikonszál, szilikongolyó) ágyneműk, hisz ezek nem váltanak ki allergiás reakciókat, kényelmes és komfortos alvást biztosítanak. A termékek borítóanyaga készülhet kevert szálas pamut-poliészter-, illetve 100% pamuszálból szőtt és a prémium kategóriás termékekek kedvelőknek aloe verával kezelt textíliából. Paplanjaink többszöri mosás után sem csomósodnak össze, a nagyobb igénybevételnek is megfelelnek, alapanyagunknak köszönhetően 40 °C-on kitűnően moshatók.

 • Mikroangin paplanok - Borítóanyaga mikroszálas angin, mely a forradalmian új textilipari eljárásoknak köszönhetően teljesen testbarát, komfortos, és puha. Töltete szilikonszálas poliészter.
 • Erzsébet paplanok - Borítóanyaga pamut-poliészter nyomott mintás vagy fehér minta nélküli vászonkötésű textília. Töltete poliészter.
 • Antiallergén paplanok - Borítóanyaga 100% pamut, fehér minta nélküli, puha és fimon fogású vászonkötésű textília. Töltete speciálisan kezelt szilikonszálas poliészter, mely megakadályozza a por és a pollen megtapadását és az akta megtelepedését.
 • Pille paplanok - Borítóanyaga 100% pamut, fehér minta nélküli, puha és fimon fogású vászonkötésű textília. Töltete speciálisan kezelt szilikonszálas poliészter, mely egy új feljesztésű márkás alvószálból készült töltet; megnövelt nedvességfelvevő képességének köszönhetően igazán kényelmes és nyugodt alvást biztosíthat vendégeinek.
 • Aloe Vera paplanok - Borítóanyaga 100% aloe verával kezelt pamut textília és vastag bolyhosított mintás flanel. Töltete szilikonszálas poliészter. Prémium kategóriás termék az igazán exkluzív vendégeknek.
 • Hotel paplanok - Borítóanyaga 100% pamut, fehér minta nélküli, igen puha, szelymes fogású textília. Töltete szilikonszálas poliészter.

A paplanok méret szerint lehetnek normál méretűek, azaz 135x190 és nyújtottak, 135x200 méretben, természtesen megrendelőink egyedi igénye szerinti méretű termékek legyártására is van lehetőségünk.
A töltet vastagsága szerint megkülönböztetünk nyári, köztes (őszi-tavaszi) illetve téli paplanokat. A paplanjaink töltete többszöri mosás után sem csomósodik, mert a töltetet felépítő elemi poliészter szálak rétegesen kötöttek (kártoltak) és párhuzamosítottak, illetve a paplanok keretes varrógépen levarrtak.
Paplanjaink szegőszalaggal szegettek, mely lehet velúrpánt, wetexpánt illetve a paplan anyagával szegett; a tartósság növelése és a hosszabb élettartam elérése érdekében hosszanti és rá merőleges, párhuzamos megerősítő varrásokkal ellátottak.
Mivel minden hotel és szálloda szeret egyedi lenni a vendégei előtt, ezért lehetőségünk van az Ön cégének nevével ellátott bevarrt cimkével szállítani paplanjait.
A további részletekért, kérem keressen meg minket IDE kattintva elérhetőségeinken.


Párnák

A párnáink borítóanyaga lehet normál borítású illetve steppelt kivitelű. Utóbbi kialakításnál a borítóanyag alatt vékony fríz található, a két anyag kárómintás steppeléssel össze van varrva, így a vastagabb fedőrétegnek köszönhetően a hagyományos párnáknál sokkal strapabíróbb. Alapanyaguk lehet 100% pamut illetve pamut-poliészter textília, az egyedi igények szerint.

Kínálatunkban meghatározóak a műszáltöltettel készült (műszálgolyó, kártolt szilikonszál, szilikongolyó) ágyneműk, hisz ezek nem váltanak ki allergiás reakciókat, kényelmes és komfortos alvást biztosítanak. Természetesség kedvelőinek ajánjuk a hagyományos toll- és pehely töltetű párnáinkat.
 • Antiallergén párnák - Steppelt borítással és szilikonszálas poliészter töltettel rendelkeznek. A 100% fehér, pamut borításnak és a töltet speciális kikészítésének köszönhetően antiallergén, atka stop termékek.
 • Mikroangin párnák - Borítóanyaga mikroszálas angin, mely a forradalmian új textilipari eljárásoknak köszönhetően teljesen testbarát, komfortos, és puha. Töltete szilikonszálas poliészter golyó, melyet "antiallergén pehelynek" szoktak nevezni.
 • Hotel párnák - 100% pamut, fehér, kiemelkedően finom és puha borítással és  holofilles, szilikonszálas poliészter töltettel rendelkeznek. A töltet speciális kikészítésének köszönhetően igen kényelmes alvást biztosítanak. Igény esetén körben paszpollal (dísz szalaggal) is el tudjuk készíteni.
 • Aloe vera párnák - Töltete szilikonszálas poliészter, mely az üreges poliészter szálaknak köszönhetően a hagyományos párnáknál sokkal rugalmasabb és puhább. Borítása 100% aloe verával kezelt pamut textília és vastag bolyhosított mintás flanel.
 • Pille párnák - Töltete szilikonszálas poliészter golyó, a hagyományos töltetek pozitív tulajdonságai mellett a rugalmas szálak könnyen elválnak egymástól, ezért kevésbé lapulnak össze és felrázással a párnák töltete "felfrissíthető". Borítása fehér, 100% pamut alapanyag.
 • Ezsébet párnák - Borítóanyaga pamut-poliészter nyomott mintás vagy fehér minta nélküli vászonkötésű textília. Az elemi szálak arányát úgy választották meg, hogy tapintása puha és finom legyen, ugyanakkor a kevert szálas alapanyag minden pozitív tulajdonságát megtartsa. Töltete kártolt poliészter.
 • Toll- és pehely töltetű párnák - Hagyományos töltetű termékeink a megszokott melegséget és kényelmet biztosítják használóinak, kiemelt puhaságot és kényelmet a pehely töltetű párnáink jelentik. Borítóanyaguk angin, 100% pamut, mely a speciális szövéstechnikának köszönhetően tollbiztos fedőanyag. Töltete 100% magyar libatoll, illetve libapehely.

A párnák méret szerint lehetnek  (általános szállodás párnaméretek) 38x48 (kispárna), 50x70 (félpárna), 60x80 (nagypárna), 68x88 (nagypárna). Természetesen - gyártócégként - a megrendelőink igénye szerint bármilyen méretű párna legyártására van lehetőségünk. Gazdag termékskálánkban segítünk önnek eligazodni és a megfelelő terméket megtalálni! Keressen meg minket elérhetőségeinken és segítünk Önnek minden szempontból a legmegfelelőbb terméket kiválasztani.
Mivel minden hotel és szálloda szeret egyedi lenni a vendégei előtt, ezért lehetőségünk van az Ön cégének nevével ellátott bevarrt cimkével szállítani párnáit. A további részletekért, kérem keressen meg minket IDE kattintva elérhetőségeinken.


Ágynemü huzatok

Szállodák, panziók elsősorban a könnyebb kezelhetőség miatt fehér színű ágynemű huzatokat keresnek, ez egyedi igények növekedése miatt már a  színes, elsősorban pasztellszínű huzatok festése, gyártása is előtérbe került. Materiáknál a bújtatós kivitelt javasoljuk vevőinknek a könnyebb kezelhetőség miatt. Az exkluzív, angol széllel készült párnahuzatokat  is el tudjuk készíteni. Paplanjainkhoz és párnáinkhoz ágynemű huzatokat saját varrodánkban egyedi igény szerint, a normál méreteken kívűl akár egyedi méretben is elkészítjük, mely igény szerint lehet gombos vagy bujtatós kivitelű.
Méret szerint az alábbi szabványos  méreteket tudjuk Önnek ajánlani (általános szállodás párnaméretek):
40x50 (kispárna huzat, 50x70 (félpárna huzat), 70x90 (nagypárna huzat), 140x195 (normál paplanhuzat), 140x205 (nyújtott paplanhuzat). Természetesen minden huzatból egyedi méretet is készítünk.

Alapanyag alapján az alábbi termékeket ajánljuk az Ön számára:

 • vászonkötésű alapanyagok (vásznak)
 • 135g/m2, kevert szálas alapanyag, fehér (Hajnal)
 • 135g/m2, kevert szálas alapanyag, nyomott mintás, színes (Anita)
 • 140g/m2, 100% pamut alapanyag,  fehér (Eszter)
 • 140g/m2, 100% pamut alapanyag, nyomott mintás, színes (Geri)
 • 140g/m2, 100% pamut mérettartósított, 95°C-on mosható, egészségügyi alapanyag, fehér színben (Anna)
 • 185g/m2, kevert szálas alapanyag, fehér ( Sorrento)
 • 140gr/nm, 100% kreppesített pamut alapanyag, fehér vagy nyomott mintás, színes (Krepp)
 • 140gr/nm, 100% bolyhosított pamut alapanyag, nyomott mintás, színes (Flanel)
 • mikrofrébeer (mikroszálas) vasalást nem igénylő színes, mintás kivitel. A mikrofeeber ágyneműk alapanyaga 100% poliészter, mely a forradalmian új textilipari eljárásoknak köszönhetően teljesen testbarát, komfortos, kivételesen jó légáteresztő képességű és puha. Kezelhetősége messze felülmúlja a hagyományos matériákat.
 • pamut-szatén alapanyag színes, nyomott mintás. A pamut-szatén ágyneműk alapanyaga 100% pamut. Modern színekkel és mintákkal a régmúlt vastag, de puha és kényelmes anyagát a szatén szövési eljárásával ötvözve, minden igényt kielégítenek.
 • damasztok:
 • 165g/m2, 50% pamut - 50% poliészter alapanyag, 1.5cm vastag csíkos, fehér színben (Padova)
 • 155g/m2, kevert szálas alapanyag, 3cm vastag csíkos kivitelben, fehér színben (Hotel-damaszt)
 • 123g/m2, 100% pamut, 2 vagy 4mm vékony csíkos textilkülönlegesség, mely kiváló minőséget a vékony alapanyaggal ötvözi, ennek jótékony hatásást minden mosatásnál a pénztárcáján fogja megérezni! (Firenze)
 • 145g/m2, 80% pamut - 20% poliészter,  20mm csíkos. Prémium kategóriás ágynemű, mely 95°C-on mosható. (Genova)
 • 173g/m2, 50% pamut - 50% poliészter, széles csíkos kivitelben (Desdemona)
 • 195g/m2, 100% pamut széles csíkos kivitel (Verona)
 • 155g/m2, 60% pamut - 40% poliészter alapanyag, 3cm vastag csíkos  vagy minta nélküli kivitelben, fehér színben (Velence)

Alapanyagaink 140, 150, 220, 240, 280 és 300 cm szélességben vannak, ezen kívül egyedi igényeket figyelembe véve rendelkezünk különféle színű és anyagösszetételű textiliákkal. Alapanyagaink kiváló referenciákkal rendelkeznek és méltó módon bizonyítotják tartósságukat és a vendégek számára tökéletes komfortot nyújtanak. Természetesen a fent felsorolt alapanyagokból minden szállodai kategóriának tudunk megfelelő minőséget nyújtani, ingyenes vágatmintát küldeni.
Mivel minden hotel és szálloda szeret egyedi lenni a vendégei előtt, ezért lehetőségünk van az Ön cégének nevével ellátott bevarrt cimkével szállítani ágyneműit, illetve cégének logóját beszövéssel feltüntetni ágyneműjén.
Kérem a részletekért érdeklődjön e-mailben vagy keressen meg minket elérhetőségeinken.

 

Ágy- és matracvédők

Az ágyak és ágybetétek tisztántartására, élet-tartamuk jelentős megnövelésére szolgáló termékcsaládunk. Céljuk az esetenként igen drága matracok és ágyak védelme úgy, hogy mindvégig észrevétlen maradjon a rajta fekvő ember számára, ezáltal a pihentető alváshoz elengedhetetlen komfortérzetet nem csökkenti, hiszen légáteresztők. A praktikus rögzítésnek köszönhetően nem mozdul el a lepedő és a matrac között. Kivitel és anyag tekintetében is igen nagy a választék, így mindenki találhat igényének elképzelésének megfelelőt.

Az ágyvédők csak a matrac felső oldalát fedik, sarkainál haránt irányban széles gumiszalagok biztosítják a rögzítést. Előnyük, hogy a korszerű sarokgumis kivitel miatt könnyű felhelyezni, illetve cserélni. Hátrányuk, hogy csak a matrac tetejét védik a szennyeződéstől.
A vízhatlan ágyvédőnk a
lapanyaga lehet: flottir/pvc (Sabata Standard),  frottír bambusz/poliuretán (Sabata Bambusz) és tencel/poliuretán (Sabata Tencel) különböző vastagságban, mindegyik vízhatlan alapanyagunk 95°C-on mosható és sterilizálható, a vízhatlan alsó filmrétegre impregnált fehér felső réteg kellemes komfortérzetet eredményez és az ágyvédőre kerülő folyadékot azonnal felszívja.
Antiallergén s
teppelt ágyvédőnk, kényelmi funkciót ellátó termékcsalád. Borítása 100% pamut, töltete 200gr/nm speciálisan kezelt szilikonszálas poliészter, mely megakadályozza az atkák megtelepedését. Körben velúrpánttal szegettek, nem vízhatlan, 40°C-on mosható termékek.
A matracvédők - az ágyvédőkkel szemben - nem csak a fekvőfelületet védik, hanem a matrac oldalát is. Alapanyaguk:
flottir/pvc (Sabata Standard),  frottír bambusz/poliuretán (Sabata Bambusz) vagy tencel/poliuretán (Sabata Tencel).
A rögzítés szempontjából három nagy csoportja van:
A körgumis matracvédő a matracot felül, oldalt és alul egy 15 cm-es sávban veszi körül. Az oldalsó rész a matracról szoknyaszerűen lelóg, a termék sapkaszerűen a matracra húzható. A termék alján - a matrac alatt - gumiszalaggal záródik, mely biztosítja az elmozdulásmentes rögzítést még nagyobb igénybevétel esetén is.
Szabott matracvédő a matracot felül, oldalt és alul egy 15 cm-es sávban veszi körül. Oldalai szabottak, felveszik a matrac formáját és így önmagát feszíti rá a matracra. Előnye, hogy feszes, stabil, és gyűrődésmentes rögzítést biztosít, de ehhez igen pontos martacméret szükséges és a matracot a termék felhelyezésekor meg kell hajlítani.
A teljes matracbevonó a matracot minden oldalon körülveszi, három oldala zippzárral nyitható illetve zárható, így a matrac teljes felületét vízhatlan réteggel látja el.
Gyártunk még mindhárom fent felsorolt vízhatlan alapanyagból zippzáras párna- és paplanvédőket és szegett legedőket is.
Alapanyagaink 205 cm szélességűek,
természetesen Önnek is tudunk megfelelő minőséget nyújtani, ingyenes vágatmintát küldeni.
Mivel minden hotel és szálloda szeret egyedi lenni a vendégei előtt, ezért lehetőségünk van az Ön cégének nevével ellátott bevarrt cimkével szállítani ágy- és matracvédőit.
A további részletekért, kérem keressen meg minket IDE kattintva elérhetőségeinken.


Lepedők

Szegett lepedőink alapanyaga 100% pamut vagy pamut-poliészter, illetve prémium kategióriás termékek esetén damaszt-szatén. Optikai fehér színben, önmagával szegve, toldásmentesen kínáljuk szállodája számára.
Az utóbbi években a matracok magasssága jelentősen megnőtt, ezért ez a folyamat jelentősen megakadályozta a lepedők aláágyazhatóságát.
Nekünk fontos, hogy termékeinket sokáig  és kellő megelégedettséggel használja Ön és vendégei egyaránt ezért, lepedőink méretinél figyelembe tudjuk venni az anyagok esetleges méretváltozását.

Alapanyagaink 150, 220, 240, 280 illetve 300cm szélességben is kaphatók, ezáltal lehetőségünk van extra méretű termékek legyártására is, így biztosan elkerülhetők minden háziasszony rémálma: a nem megfelelően hosszú rövid (vagy keskeny) lepedő.
Általánosan használt méterek: 100x140, 150x200, 150x220, 150x240, 150x260, 200x220, 200x240, 220x240,  240x280, 260x280, 280x280. Partnereink igényeihez alkalmazkodva varrodánkban természetesen bármilyen méretű lepedőt le tudunk gyártani legyen az akár extra méretű is.

Alapanyag alapján az alábbi termékeket ajánljuk az Ön számára:

 • vászonkötésű alapanyagok (vásznak)
 • 145gr/nm, 100% pamut alapanyag (Eszter)
 • 140gr/nm, 100% bolyhosított alapanyag (Flanel)
 • 185gr/nm, pamut-poliészter alapanyag (Sorrento)
 • 146gr/nm, 100% pamut alapanyag (Dortmund)
 • 160gr/nm, 100% pamut alapanyag (Malaga)
 • 145gr/nm, 100% pamut mérettartósított, 95°C-on mosható alapanyag (Anna)
 • 173gr/nm, 100% pamut alapanyag (Dublin)
 • 140gr/nm, pamut-poliészter alapanyag (Hajnal)

Új fejlesztésű termékcsaládunk a körgumis vászonlepedő, mely megkönnyíti az ágyazás feladatát, mert nincs többé elmozdult és alágyűrődött lepedő. A termék sapkaszerűen a matracra húzható, a négy sarkán sarkalt (szabott). A lepedő a matrac oldalát is takarja, oldalt szoknyaszerűen lelóg és a matrac aljára kb. 10cm-re benyúlik. Az elmozdulás megakadályozására a termék alsó része körgumival van ellátva.
PVC illetve PU hátlapolással készült vízhatlan lepedőink szenytaszító réteggel ellátottak, könnyedén moshatók 95°C-on, a vékony, de erős alapanyagnak köszönhetően mosás után szinte azonnal száradnak.
Mivel minden hotel és szálloda szeret egyedi lenni a vendégei előtt, ezért lehetőségünk van az Ön cégének nevével ellátott bevarrt cimkével szállítani lepedőiz, illetve cégének logóját feltüntetni a termékeken.
Kérem a részletekért érdeklődjön e-mailben vagy keressen meg minket elérhetőségeinken.


Ágytakarók, ágysálak

Az ágytakarók és ágysálak jelentősen meghatározzák a szoba hangulatát. Többéves szakmai tapasztlatunknak köszönhetően segítünk Önnek ágytakaró típusát és alapanyagát kiválasztani. A választás során ügyelünk a könnyű tisztíthatóságra, a gyűrődésmentességre és széles színskálánk segít Önnek a szoba hangulatához megfelelő tónusú textiliát kiválasztani.
Természetesen ha egyedi elképzelése van, az Ön által hozott alapanyagból megvarrjuk ágytakaróját.


Dekor függönyök, fényáteresztők

Dekor függönyök: többféle minőségben és óriási színválasztékkal az Ön igényének megfelelően igen kedvező árakkal állunk rendelkezésére.
Fényáteresztők: voálok, organzák, sablék


Remélem megtalálta az Önnek megfelelő terméket! Lépjen kapcsolataba velünk elérhetőségeinken és személyre szabott árakkal keressük meg Önt!
Szeretnénk biztosítani Önnek, hogy azokat a termékeket amelyeket árban megfelelőnek talál kipróbálhassa, kérésre mintadarabot küldünk termékeinkből. Arra kérném Önt éljen ezzel a lehetőséggel, fogja meg, mossa ki termékeinket, hogy ne vegyen zsákba macskát!

Magyarországon egyedülálló módon intézménye részére megnyitottuk webáruházunkat, ahol széles termékpalettánkat struktúráltan megtekintheti.

KATTINTSON IDE A BELÉPÉSHEZ!

Ha megtetszettek termékeink és konkrét elképzelése van, hogy mit szeretne, kérem a lenti űrlap kitöltésével lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ajánlatot széles termékskálánkból.
Vállaljuk egyedi igényeknek megfelelő egyedi méret elkészítését is, kérem ha ilyen igénye van, ebben az esetben is forduljon hozzánk bizalommal.

Intézmény neve
Intézmény üzemeltetője
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó e-mail címe
Kapcsolattartó telefonszáma
Árajánlatkérés tárgya

Tekintse meg terméktermékeinket, melyekre rákattintva bővebb információkhoz jut, hogy megkönnyítsük döntését.

Szobai textiliák. A részletekért kattintson a szövegre vagy a képre!
Szállodai textíliák

Éttermi textiliák. A részletekért kattintson a szövegre vagy a képre!
Éttermi textíliák


Wellness textíliák


Óvodai textíliák
Kollégiumi textíliák
Kórházi textíliák

 


© 2018 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
lakossági webáruház: antiallergen.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu
közületi,
intézményi webáruház: paplancentrum.hu

Honlap készítés